Life
notix pixel id

Cine este, de fapt, Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021. Cu ce se ocupă părinții artistei

17.05.2021 | 23:09
Cine este, de fapt, Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021. Cu ce se ocupă părinții artistei
Cine este, de fapt, Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021. Cu ce se ocupă părinții artistei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Roxen, pe numele ei adevărat Larisa Roxana Giurgiu, este reprezentanta României la Eurovision 2021, oamenii și fanii ei încercând să afle mai multe lucruri despre ea, inclusiv din ce familie provine.

Tânăra artistă originară din Cluj-Napoca (21 de ani) iubește muzica de la o vârstă foarte fragedă, asta pentru că nu a dus lipsă de exemple. Cântăreața cântă de mică pentru că a fost îndrumată întotdeauna de familie să-și urmeze visele.

Frumoasa vedetă participă de la vârste fragede la festivaluri și concursuri de muzică, asta pentru că Roxen provine dintr-o familie unde muzica a fost mereu pe primul pas. Cântăreața are părinți muzicieni, din copilăriei urmând lecții de canto și pian.

ADVERTISEMENT

Roxen, totul despre pasiunea pentru muzică și familie. Cu ce se ocupă părinții ei

„Pasiunea pentru muzică… cumva ea m-a descoperit pe mine. Făcând parte dintr-o familie de muzicieni…Am putut să cânt. Am cântat la creșă, la grădiniță, la școală.

Știam că asta vreau să fac. Până la urmă chiar asta am ajuns să fac”, a declarat Roxen într-un interviu, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Reprezentanta României la Eurovision a mărturisit în urmă cu câteva luni că urmărește de ani buni concursul internațional. Cântăreața visa să ajungă pe o scenă atât de mare și iată că acum visul ei s-a îndeplinit.

Roxen va performa pentru țara noastră, fiind pregătită de ceva timp să reprezinte meleagurile natale. Artista în vârstă de 21 de ani simte că această oportunitate unică a făcut-o să fie mai puternică și mai motivată în viață.

ADVERTISEMENT

„Când eram mică, participam la concursuri de muzică și la festivaluri și mă uitam la Eurovision împreună cu mama mea.

Visam că într-o zi voi cânta și eu pe o scenă atât de mare, însă nu îndrăzneam să mă gândesc că acest lucru se va întâmpla atât de repede și că voi putea reprezenta România într-o competiție atât de importantă”, a mai spus vedeta pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Când a urcat prima oară pe scenă Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021

Roxen își dorește foarte mult să ajungă la inimile oamenilor, mărturisind că încă de la naștere i s-a spus ce meserie va avea. Vedeta a povestit la un moment dat că medicii i-au spus mamei sale că într-o bună zi va fi artistă, ceea ce s-a și întâmplat.

Tânăra a urcat pentru prima oară pe scenă la vârsta de 7 ani, iar de atunci a început să fie și mai activă în acest domeniu. Artista le cântă prietenilor, precizând că mereu știe care sunt momentele potrivite pentru a se exprima liber.

ADVERTISEMENT

Muzica este ceea ce o definește pe reprezentanta României la Eurovision 2021, unde ne va încânta cu piesa „Amnesia”, în prima semifinală ce are loc marți, 18 mai.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri