Life

Cine este, de fapt, Shurubel, noul coleg al Adelei Popescu de la Vorbește lumea. Cu ce se ocupă

Cine este, de fapt, Shurubel, noul coleg al Adelei Popescu de la Vorbește lumea, care l-a înlocuit pe Cove.
31.08.2021 | 18:54
Cine este de fapt Shurubel noul coleg al Adelei Popescu de la Vorbeste lumea Cu ce se ocupa
Cine este, de fapt, Shurubel, noul coleg al Adelei Popescu de la Vorbește lumea. Cu ce se ocupă. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Află cine este, de fapt, Shurubel, noul coleg al Adelei Popescu de la „Vorbește lumea”. Blondina a revenit la cârma emisiunii la mai bine de o lună de când a născut, dar Gabriel Coveșanu a decis să facă o schimbare.

Shurubel este noul coleg al prezentatoarei de la Pro TV și a apărut încă din ediția de luni dimineață a matinalului. Acesta a lucrat la radio, însă a renunțat în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt, Shurubel, noul coleg al Adelei Popescu de la Vorbește lumea. Cu ce se ocupă

Iată cine este, de fapt, Shurubel, noul coleg al Adelei Popescu de la „Vorbește Lumea”. Matinalul de la Pro TV a venit cu mai multe schimbări săptămâna aceasta.

După ce Cove și-a anunțat plecarea din emisiune, iar Adela a revenit pe platou, noi colegi s-au alăturat echipei. Unul dintre aceștia este Andrei Lăcătuș, cunoscut ca „Shurubel”, fost om de radio.

ADVERTISEMENT

Shurubel a povestit momentul în care a cunoscut-o pe Adela Popescu, atunci când era în clasa a XI-a.

„Mă bucur să mă alătur echipei. Adela, știi când te-am văzut prima oară? Eram în liceu și ai venit cu un turneu de promovare de la televiziune. Eu eram în clasa a 11-a și a trebuit să joc pentru tine o scenetă (…).

ADVERTISEMENT

Mă bucur foarte tare că sunt aici. Pentru mine este prima dată când lucrez la o producție de anvergura asta.

Voi, cei de acasă, nu vă dați seama sigur, dar mi-ar plăcea să trăiți măcar o dată ceea ce trăiesc eu în momentul ăsta.

ADVERTISEMENT

Să vedeți echipa din spate, tot ce se întâmplă aici, câtă producție intră în ceea ce vedeți zi de zi”, a declarat Shurbel la Pro TV.

În vârstă de 33 de ani, Andrei Lăcătuș a fost prezentator la radio și a renunțat acum un an.

„Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea”, spunea acesta după ce a renunțat la radio.

Bogdan Ciudoiu va prezenta și el alături de soția lui Radu Vâlcan, după retragerea lui Gabriel Coveșanu. Adela Popescu a revenit pe micile ecrane după pauza pe care a luat-o începând cu luna ianuarie. Blondina a rămas acasă, în concediu de maternitate.

ADVERTISEMENT