ADVERTISEMENT
Life

Cine este, de fapt, Sorin Pușcașu de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul

Autor: Cerasela Stafie | 26.04.2021 | 17:30
Cine este, de fapt, Sorin Pușcașu de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul
Cine este, de fapt, Sorin Pușcașu de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul Sursa foto: Instagram

FANATIK îți spune cine este, de fapt, Sorin Pușcașu de la Survivor România. Aflați mai jos cu ce se ocupă Războinicul.

ADVERTISEMENT

Concurentul din echipa albastră a fost în centrul a multe conflicte în ultima vreme. Acesta a avut diverse divergențe cu mai mulți dintre coechipierii săi.

De-a lungul timpului, Sorin a intrat în discuții aprinse cu Sindy, cu Mellina, cu Albert și Alin Sălăjean. În plus, Războinicul a avut divergențe și cu rivalii, aducându-i acuzații grave lui Jador. Aceste lucruri au atras antipatia fanilor emisiunii.

Cine este, de fapt, Sorin Pușcașu de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul

Sorin Pușcașu are 30 și este director de markenting în domeniul fashionului. Războinicul este o fire sportivă și un adept al călătoriilor, fiind convins că aceste lucruri îl vor ajuta în competiția din jungla Republicii Dominicane.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta este foarte activ pe rețelele de socializare. El are peste 1.600 de urmăritori pe Facebook, iar pe Instagram numărul lor depășeste 20.000.

Concurentul din echipa albastră a practicat fotbal timp de zece ani și și-ar fi dorit să facă performanță. Din păcate, a fost diagnosticat cu suflu sistoric la vârsta de 18 ani și nevoit să ia o pauză. Din acest motiv s-a lăsat definitiv de acest sport.

„M-am înscris la pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranță este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa,” a declarat acesta, potrivit Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție”, a mai adăugat.

Înainte de deputul în emisiune, Sorin spunea că nu are de gând să se întoarcă învins din Republica Dominicană: „înfrângerea nu este o opțiune! În curând voi pleca în aventura vieții mele! Cu siguranță va fi cea mai provocatoare experiență pe care am trăit-o până acum și voi profita de tot ce mi se oferă. Voi avea nevoie de sprijinul vostru în fiecare moment!”, a scris el pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!