Life

Cine este, de fapt, Sorin Pușcașu de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul

26.04.2021 | 17:30
Cine este de fapt Sorin Puscasu de la Survivor Romania Cu ce se ocupa Razboinicul
Cine este, de fapt, Sorin Pușcașu de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cine este, de fapt, Sorin Pușcașu de la Survivor România. Aflați mai jos cu ce se ocupă Războinicul.

Concurentul din echipa albastră a fost în centrul a multe conflicte în ultima vreme. Acesta a avut diverse divergențe cu mai mulți dintre coechipierii săi.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Sorin a intrat în discuții aprinse cu Sindy, cu Mellina, cu Albert și Alin Sălăjean. În plus, Războinicul a avut divergențe și cu rivalii, aducându-i acuzații grave lui Jador. Aceste lucruri au atras antipatia fanilor emisiunii.

Cine este, de fapt, Sorin Pușcașu de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul

Sorin Pușcașu are 30 și este director de markenting în domeniul fashionului. Războinicul este o fire sportivă și un adept al călătoriilor, fiind convins că aceste lucruri îl vor ajuta în competiția din jungla Republicii Dominicane.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta este foarte activ pe rețelele de socializare. El are peste 1.600 de urmăritori pe Facebook, iar pe Instagram numărul lor depășeste 20.000.

Concurentul din echipa albastră a practicat fotbal timp de zece ani și și-ar fi dorit să facă performanță. Din păcate, a fost diagnosticat cu suflu sistoric la vârsta de 18 ani și nevoit să ia o pauză. Din acest motiv s-a lăsat definitiv de acest sport.

ADVERTISEMENT

„M-am înscris la pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranță este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa,” a declarat acesta, potrivit Kanal D.

„Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție”, a mai adăugat.

ADVERTISEMENT

Înainte de deputul în emisiune, Sorin spunea că nu are de gând să se întoarcă învins din Republica Dominicană: „înfrângerea nu este o opțiune! În curând voi pleca în aventura vieții mele! Cu siguranță va fi cea mai provocatoare experiență pe care am trăit-o până acum și voi profita de tot ce mi se oferă. Voi avea nevoie de sprijinul vostru în fiecare moment!”, a scris el pe Facebook.

ADVERTISEMENT