Life

Cine este, de fapt, soția lui Dan Ursa. Câștigătorul Survivor România 2023 aduce acasă 100 de mii de euro

Cine este și cum arată partenera lui Dan Ursa. Învingătorul de la Survivor România 2023 e mai bogat cu 100.000 de euro.
26.05.2023 | 16:42
Cine este de fapt sotia lui Dan Ursa Castigatorul Survivor Romania 2023 aduce acasa 100 de mii de euro
Cine este și cum arată partenera lui Dan Ursa. Învingătorul de la Survivor România 2023 e mai bogat cu 100.000 de euro. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt, soția concurentului din Republica Dominicană care aduce acasă 100 de mii de euro. Fostul Războinic de la Pro TV a primit un sprijin foarte mare din partea femeii alături de care are o familie frumoasă.

Cine este și cum arată partenera lui Dan Ursa. Învingătorul de la Survivor România 2023 e mai bogat cu 100.000 de euro

Dan Ursa, învingătorul de la Survivor România 2023, are o soție discretă care nu apare foarte des pe rețelele de socializare. Participantul mai bogat cu 100.000 de euro este căsătorit cu Corina, împreună cu care are o fetiță pe nume Sophie.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent al competiției sportive are o căsnicie minunată alături de partenera sa de viață care l-a susținut în reality show-ul de la Pro TV încă de la început. Bărbatul care este director zonal de vânzări e mândru de familia sa.

Pe parcursul emisiunii și în marea finală a fost susținut de soția sa care a apărut purtând un tricou cu chipul său. Bruneta este farmacistă, după cum reiese dintr-o postare făcută în mediul virtual, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

„Tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge VISUL este deja în tine! Soția lui Darius, împreună cu colegele ei de la farmacie, transmit un mesaj de susținere pentru acesta”, este postarea de pe Facebook.

Dan Ursa, susținere uriașă din partea soției sale

Dan Ursa a avut parte de o susținere uriașă din partea soției sale, Corina, care a crezut în ambiția și determinarea sa. Acest lucru s-a demonstrat în marea finală de la Survivor România 2023, unde a câștigat premiul de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Femeia a distribuit în social media una dintre pozele sale preferate cu fostul Războinic, precizând că este vorba de o imagine care ilustrează spiritul lui de luptător. Concurentul nu a făcut sport de performanță, însă și-a depășit toate limitele în acest show.

„Un om care în percepția mea a mutat munții. Un om pe care dacă îl întrebi dacă te ajută cu ceva nu îți va zice niciodată «stai să văd dacă pot», ci va zice «sigur», un om care mereu va vedea binele din oameni. 

ADVERTISEMENT

Te va ajuta și pe tine să faci asta”, a scris Corina Ursa pe Facebook înainte de aflarea rezultatelor din marea finală Survivor România 2023. Soția lui Dan Ursu a văzut ambiția și voința de fier care se ascund într-un om obișnuit.

ADVERTISEMENT