Life

Cine este, de fapt, soțul Alexandrei Stan. Poveste de dragoste ca-n filme între artistă și Emanuel

FANATIK vă spune cine este, de fapt, soțul Alexandrei Stan. Între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste ca-n filme
03.07.2021 | 13:31
Cine este de fapt sotul Alexandrei Stan Poveste de dragoste can filme intre artista si Emanuel
Cine este, de fapt, soțul Alexandrei Stan. Poveste de dragoste ca-n filme între artistă și Emanuel Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Emanuel Necatu este bărbatul care a făcut-o să spună „da” pe celebra artistă. Cei doi au făcut în mare secret cununia civilă.

Ulterior, Alexandra Stan și partenerul acesteia de viață s-au cununat și religios, la Constanța. Aceștia s-au îndrăgostit în circumstanțe mai puțin obișnuite.

ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt, soțul Alexandrei Stan. Poveste de dragoste ca-n filme între artistă și Emanuel

Emanuel-Petre Necatu are 35 de ani și i-a devenit, destul de rapid, soț vedetei. Acesta i-a fost bodyguard anterior, potrivit Cancan.

Tânărul este un apropiat al lui Roger Bogdan, cel cunoscut drept „Bodyguard-ul VIP-urilor”. Ambii sunt din Câmpulung Muscel și se cunosc din copilărie.

ADVERTISEMENT

De altfel, proaspătul soț al artistei este expert în Arte Strada (n.r. autoapărare pentru stradă) și a făcut parte din Federația de Kempo Jujitsu Brazilian BJJ alături de Roger Bogdan.

Cei doi bărbați au lucrat împreună într-un club select din parcul Herăstrău, dar au și colaborat, asigurând paza la mai multe petreceri private unde se aflau persoane importante.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a apelat la serviciile celebrului bodyguard al VIP-urilor pentru că a primit amenințări din partea unui fost iubit. Cel care i-a oferit protecție a fost prietenul acestuia, Emanuel.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu, poveste de dragoste ca-n filme

Alexandra și Emanuel se cunoșteau de mai multă vreme, dar timpul pretrecut împreună i-a făcut să se îndrăgostească unul de celălalt. Povestea a evoluat cum nu se poate mai frumos, iar cei doi și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT

Inițial, aceștia și- au ținut relația secretă pentru că nu au dorit foarte multă mediatizare. În plus, niciunul dintre ei nu este adeptul aparițiilor în presă.

În acest moment, soțul celebrei cântărețe lucrează la Primăria Sectorului 5. El este în continuare un apropiat al lui Rareș Bogdan. Acesta din urmă este bun prieten și cu Alexandra Stan și nu a ezitat să-i sară în ajutor la nevoie.

Artista a explicat că relația lor a debutat ca una strict profesională, Emanuel comportându-se ca un adevărat profesionist. După câteva săptămâni, cei doi s-au împrietenit și au început să țină unul la celălalt. O perioadă, niciunul dintre ei nu a avut curaj să-și declare sentimentele. În final, cel care a spus primul „te iubesc” a fost bărbatul.

ADVERTISEMENT