Life

Cine este, de fapt, soțul Elenei Lasconi. Cei doi s-au căsătorit în straie populare la o mănăstire. “Am plâns de bucurie”

Cine este, de fapt, soțul Elenei Lasconi. Cei doi s-au căsătorit la o mănăstire, în straie populare. Evenimentul a fost unul emoționant.
26.06.2024 | 20:11
Cine este de fapt sotul Elenei Lasconi Cei doi sau casatorit in straie populare la o manastire Am plans de bucurie
Cine e soțul Elenei Lasconi. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este soțul Elenei Lasconi. Cei doi s-au căsătorit la o mănăstire, în straie populare. Fosta jurnalistă și actualul primar din Câmpulung Muscel este la a doua căsătorie.

Cine este, de fapt, soțul Elenei Lasconi. Cei doi au făcut nunta în straie populae=re

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel și, totodată, noul președinte al USR, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cătălin.

ADVERTISEMENT

Fosta jurnalistă a avut parte de o căsnicie eșuată în trecut. Aceasta s-a căsătorit pentru prima dată la doar 18 ani, după care a adus-o pe lume pe fiica ei, Oana.

La doar 22 de ani, însă, mariajul Elenei Lasconi a ajuns la final. Aceasta a divorțat de tatăl fiicei sale și a crescut-o singură pe Oana, cu care a avut un scandal anul trecut, după ce tânăra a lansat acuzații la adresa ei.

ADVERTISEMENT

După divorț, Elena Lasconi a muncit intens în industria jurnalismului. Până în 2019, a lucrat ca prezentator, reporter și corespondent la Pro TV. A renunțat, însă, la televiziune după ce a câștigat alegerile

Deși nu a avut prea mult noroc în plan amoros în trecut, în viața Elenei Lasconi a apărut Cătălin. Fosta jurnalistă a spus că întâlnirea cu actualul partener a fost un adevărat dar divin pentru ea.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut într-un mod neașteptat, în timpul unor cursuri de la British Council. Cătălin a început să fie tot mai prezent în viața Elenei Lasconi, iar acum se bucură de o poveste de iubire liniștită și frumoasă.

La un moment dat, după câțiva ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească la o mănăstire. La nuntă au purtat costume populare, iar rochia de mireasă a actualului președinte USR a fost realizată manual, având inspirație în tradițiilor locale.

ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, emoții mari la nunta cu actualul soț

Acum ceva timp, Elena Lasconi a vorbit despre marele eveniment din viața ei. Aceasta a avut mari emoții la nuntă și chiar a început să plângă, dar este fericită că a avut ocazia să se căsătorească în acest fel.

“Sunt o femeie fericită! M-am pregătit cu mare emoție și cu meticulozitate pentru ziua nunții: 30 iunie. Sunt o româncă adevărată, sunt mândră că aparțin acestui neam și acestui pământ.

Aici îmi sunt rădăcinile, iubesc tradiția românească și portul nostru. Așa că rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decorațiunile absolut totul a fost inspirat din costumele populare și tradițiile românești.(…)

Rochia de mireasa, straiele mirelui, tortul, decorațiunile … absolut totul a fost inspirat din costumele populare si tradițiile românești, rochia a fost făcută manual de zeci de mâini de aur.

(…) Am plâns de bucurie la mânăstire, am cântat și dansat la petrecere. Sunt un om norocos și fericit! Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine pentru că știu că au făcut-o cu tot sufletul”, a spus Elena Lasconi, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT