Life

Cine este, de fapt, tatăl Elenei Chiriac de la Survivor 2022. Romeo Chiriac prezintă o emisiune TV

Tatăl Elenei Chiriac nu este străin de media! Părintele concurentei de la Survivor România este un cunoscut jurnalist de la noi. Numele lui a fost intens vehiculat în ultima perioadă.
29.05.2022 | 09:30
Cine este de fapt tatal Elenei Chiriac de la Survivor 2022 Romeo Chiriac prezinta o emisiune TV
Tatăl Elenei Chiriac este un personaj cunoscut în media. Foto: Canal 33/ Instagram
ADVERTISEMENT

Multă lume se întreabă cine este, de fapt, tatăl Elenei Chiriac de la Survivor România. Numele lui Romeo Chiriac a devenit din nou căutat, asta datorită participării fiicei sale în reality-show-ul de supraviețuire difuzat de PRO TV.

Tatăl Elenei Chiriac de la Survivor România, CEO la o agenție care lucrează cu media

Cârcotașii din mediul online au scris inclusiv că Elena ar fi ”fata lui tata”. S-a zis că Romeo Chiriac ar trage anumite sfori prin PRO TV.

ADVERTISEMENT

Părintele luptătoarei de taekwondo a lucrat, ce-i drept, timp de mai bine de 20 de ani la agenția Mediafax. A fost responsabil de departamentul de sport la Mediafax, agenție de care se leagă numele fostului șef al PRO, Adrian Sârbu.

De aici… unii au început să facă tot felul de legături, să vadă încrengături în legătură cu sforile pe care Romeo Chiriac le-ar trage la noul PRO TV, postul nemaifiind condus de Sârbu.

ADVERTISEMENT

Nu este singura legătură cu media a lui Romeo despre care oamenii susțin că Elena Chiriac ar fi favorizată la PRO TV. Acesta este CEO al Clubului Media Business, o agenție la care pot apela diferite instituții de presă de la noi.

Are și o emisiune la Canal 33

Conform descrierii oficiale a agenției, instituția unde tatăl Elenei Chiriac are rol de conducere oferă companiilor media (și nu numai) informațiile necesare despre publicul pe care îl vizează, dar și strategia pe care ar trebui să o adopte.

ADVERTISEMENT

Această platformă condusă de tatăl Elenei Chiriac de la Survivor România integrează tot soiul de soluții de creație (incluzând idei de content și mod de adresare către publicul-țintă) și social-networking. Pe lângă asta, Romeo Chiriac este moderatorul unei emisiuni la Canal 33.

Fata lui Romeo Chiriac nu se află pentru prima oară într-un show de televiziune. Dincolo de cariera ei în taekwondo, Elena a mai fost prezentă și într-un alt reality-show. Acesta a fost difuzat tot la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre „Ferma vedetelor”, unde ajunsese în finală fără, însă, fără să câștige. Bruneta este acum aproape de o altă finală, într-un concurs infinit mai greu.

ADVERTISEMENT

Prestația de la Survivor România a fetei lui Chiriac a fost apreciată și criticată în aceeași măsură. Este, practic, singura reprezentantă a echipei Faimoșilor rămasă pe ultima sută de metri, nume mai grele din industria showbiz-ului fiind scoase din joc înaintea ei.

Elena Chiriac, lăudată, dar și criticată la Survivor. Cu cine a intrat în clinciuri

Elena a reușit să îi surclaseze la capitolul imagine, la Survivor România, pe CRBL, Roxana Ciuhulescu, Emil Rengle, Xonia, Otilia Bilionera, Laura Giurcanu sau ex-fotbalistul Robert Niță, printre alții.

De-a lungul acestui concurs, Elena a intrat și într-o serie de polemici care au creat vâlvă în mediul virtual. Cea mai cunoscută ei dispută a fost cu Emil Rengle, pe care mai niciun faimos nu îl suporta pe perioada șederii sale pe insula din Dominicană.

Elena s-a mai certat și cu Laura Giurcanu, de care s-a apropiat ulterior. A avut câteva ”meciuri” și cu Andreea Tonciu și TJ Miles. Despre tiktoker a spus că este extrem de fals și periculos.

Divergențele sportivei au continuat și cu o parte a celor din tabăra adversă. Despre Ionuț Popa a spus că este extrem de orgolios. Lui Alex Delea i-a atras de multe ori atenția pentru că nu știe să poarte un dialog și e agitat.