Life

Cine este, de fapt, tatăl Ralucăi Bădulescu despre care a vorbit la 40 de întrebări: „Este și a fost un exemplu pentru familie”

12.05.2021 | 11:16
Cine este de fapt tatal Ralucai Badulescu despre care a vorbit la 40 de intrebari Este si a fost un exemplu pentru familie
Raluca Bădulescu a vorbit despre tatăl ei, un lider politic influent, la 40 de întrebări. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Tatăl Ralucăi Bădulescu a fost unul dintre cei mai influenți oameni politici din sudul României, însă în ce măsură a beneficiat jurata de la Bravo, ai stil de pe urma puterii pe care o exercita Doru Laurian Bădulescu? Despre acest subiect, vedeta a vorbit în emisiunea „40 de întrebări” realizată de Denise Rifai la Kanal D.

Vedeta s-a obișnuit cu titlul de fiică de politician căci așa a fost cunoscută mulți ani, asta până ce a devent mai cunoscută decât tatăl ei, fost președinte al Consiliului Județean Ilfov.

ADVERTISEMENT

Tatăl Ralucăi a fost senator PSD între 1996 și 2004 și a fost directorul Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, pe lângă funcția la CJ Ilfov.

Raluca Bădulescu, mărturisiri sincere despre statutul de fiică de politician

Așa cum s-a spus despre mulți copii de politicieni, și despre Raluca s-a scris multă bucată de vreme că a fost o beizadea, iar vedeta a vrut să lămurească acest aspect, pentru ca lumea să știe din gura ei și nu din surse străine adevărata relație pe care o are cu tatăl ei și în ce măsură acesta a ajutat-o în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Blondina a avut numai cuvinte de laudă de spus despre fostul senator, pe care îl consideră un exemplu de urmat și față de care toată familia ei are o admirație uriașă.

„Tata s-a ocupat să nu ne lipsească nimic, dar nu în sensul de răsfăț prost”

„Tatăl meu este și a fost un exemplu pentru familie, cât și pentru cei care au avut privilegiul să lucreze cu el. Niciunul dintre noi nu am ocupat o funcție în stat, nu s-a pus problema de favoritisme, nepotisme. S-a ocupat să nu ne lipsească nimic, dar nu în sensul de răsfăț prost înțeles: mașini scumpe, bani aruncați în cluburi.

ADVERTISEMENT

A trebuit să învățăm, să muncim, să merităm lucrurile pe care ni le dorim. Faptul că eu sunt fiica lui Doru Bădulescu este o mândrie. Tata nu doar a fost politician, ci și director al unei companii petroliere pe vremea lui Ceaușescu”, a declarat Raluca Bădulescu la Kanal D.

Raluca a mai spus că și-ar fi dorit să beneficieze în vreun fel de statutul de fiică de politician și și-a amintit că își dorea foarte mult o familie, însă tatăl ei a știut cum să îi educe pe copii pentru ca aceștia să primească totul de-a gata în viață.

ADVERTISEMENT

Fashionista a mărturisit că a fost învățată să muncească, dar că încă depinde de banii părinților. Aceasta a spus că uneori le mai cere ajutorul alor ei atunci când vede un obiect pentru care nu are suficienți bani. Vedeta a spus că uneori o refuză, alteori nu.

 

ADVERTISEMENT