Life

Cine este Dean Bowman, finalistul de la Românii au talent 2021. Are o iubită româncă

Dean Bowman se numără printre concurenții care au ajuns în finala de la Românii au talent 2021, ce va avea loc vineri, 28 mai 2021.
26.05.2021 | 15:50
Cine este Dean Bowman finalistul de la Romanii au talent 2021 Are o iubita romanca
Cine este Dean Bowman, finalistul de la Românii au talent 2021. Are o iubită româncă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Finalistul sezonul 11 al show-ului de la Pro TV este pasionat de gospel, stil muzical cu care i-a impresionat pe cei patru jurați, dar mai ales pe Andra, care a declarat că profesorul Dean Bowman se numără printre participanții care i-au intrat la suflet sezonul acesta.

Concurentul este stabilit de ani buni la Reșița, județul Caraș-Severin, unde deține o școală de muzică. Dean Bowman este profesor de gospel, mărturisind în audițiile de la Românii au talent 2021 că este pasionat de această artă încă de mic.

ADVERTISEMENT

Dean Bowman, printre finaliștii de la Românii au talent 2021. Cine este concurentul de la Pro TV

Dean Bowman a performant în cea de-a doua semifinală de la Românii au talent 2021, numărul său fiind unul emoționant. Tânărul a reușit să-i sensibilizeze pe toți cu interpretarea sa, lucru care nu a fost trecut cu vederea de jurați.

„Îți mărturisesc că este una dintre melodiile mele preferate, pe care o ascult pe repet, iar varianta pe care ai propus-o este senzațională și mă bucur mult pentru momentul pe care ni le-ai oferit. 

ADVERTISEMENT

Cred că este o bucurie pentru toți oamenii care te vor asculta pe orice scenă din această lume. Îți mulțumesc din suflet”, i-a spus Alexandra Dinu participantului în semifinală.

La fel de impresionate au fost și celelalte vedete de la masa juriului, Andra stând în picioare pe tot parcursul numărului. Frumoasa brunetă l-a aplaudat pe artist, trăind fiecare notă cântată de tânărul care va fi văzut și în finala de la Românii au talent 2021.

ADVERTISEMENT

Dean Bowman cântă de peste 50 de ani, însă a avut șansa să performeze live abia când a ajuns pe scena de la Pro TV. Americanul se declară fericit și împlinit de când stă în România, asta pentru că are o relație stabilă, așadar șederea sa aici nu este deloc întâmplătoare.

„Mă numesc Dean Bowman, sunt stabilit în Reșița, Caraș-Severin. Învăț copiii muzică gospel voluntar. Sunt foarte fericit să mă aflu aici, să reprezint România și comunitatea mea.

ADVERTISEMENT

Cred că e prima dată când particip la o astfel de emisiune Cânt de 50 de ani, dar nu cred că am cântat live, la televizor, până acum. Cel puțin nu îmi aduc aminte”, a spus americanul în emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș.

Dean Bowman, finalistul de la Românii au talent 2021, pregătit de nuntă. Se însoară cu o româncă

Finalistul de la Românii au talent 2021 se iubește de aproximativ 4 ani cu o româncă cu care plănuiește să se căsătorească cât mai curând. Concurentul are numai cuvinte de laudă despre partenera sa de viață, Mihaela, care îl sprijină în tot ce face.

„Am cunoscut o femeie, Mihaela. Suntem împreună de patru ani, urmează să ne căsătorim. E o femeie sclipitoare, foarte frumoasă și lucrăm împreună de patru ani.

M-a ajutat să îmi construiesc școala și am ajuns să construim și o viață împreună”, a completat Dean Bowman, când a urcat pentru prima oară pe scena de la Românii au talent 2021.

Concurentul a fost pe placul Andrei. Jurata de la Românii au talent iubește muzica lui

Numărul lui Dean Bowman a reușit să o impresioneze pe Andra, care a făcut o mărturisire despre cariera sa. Jurata de la Românii au talent a dezvăluit că iubește muzica gospel pe care a încercat să o învețe atunci când era mică cu ajutorul Internetului.

Cântăreața ar fi vrut să meargă într-o biserică din Statele Unite ale Americii pentru a cunoaște mai multe, dar și să vadă cultura acestui stil muzical. Soția lui Cătălin Măruță voia să învețe să cânte gospel, dar nu a găsit niciun  profesor în acest sens.

Din fericire, finalistul de la Românii au talent 2021 i-a făcut o ofertă de nerefuzat Andrei. Dean Bowman s-a oferit să îi predea gospel, dar pentru asta jurata de la Pro TV trebuie să se deplaseze până la Reșița.

ADVERTISEMENT