Life

Cine este Denis Hanganu, actorul care îl interpretează pe Tudor Achim în Clanul, noul serial marca Pro TV. ”Bebe Măcelaru ăsta mi-a distrus mie viața”

Cine este artistul care îi dă viață lui Tudor Achim în serialul Clanul de la Pro TV. Denis Hanganu are o biografie de succes.
19.09.2022 | 20:39
Cine este Denis Hanganu actorul care il interpreteaza pe Tudor Achim in Clanul noul serial marca Pro TV Bebe Macelaru asta mia distrus mie viata
Cine este artistul care îi dă viață lui Tudor Achim în serialul Clanul de la Pro TV. Denis Hanganu are o biografie de succes. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este actorul care îl interpretează pe Tudor Achim în noul serial marca Pro TV. Vedeta în vârstă de 28 de ani are o biografie de succes, după ce în copilărie visa să îmbrățișeze cu totul alte meserii, nicidecum actoria.

Cine este artistul care îi dă viață lui Tudor Achim în serialul Clanul de la Pro TV. Denis Hanganu are o biografie de succes

Denis Hanganu este actorul care îi dă viață lui Tudor Achim, lucru care se va observa încă din primul episod al serialului Clanul de la Pro TV. Telespectatorii vor face cunoștință cu multe dintre personajele producției.

ADVERTISEMENT

Are un rol principal alături de David Pribeag, interpretat de Marian Olteanu. Cei doi ajung să-și dea mâna într-o incursiune fascinantă între trecut și prezent și vor surprinde prin intensitatea trăirilor și a emoțiilor prin care trec.

Două drumuri curg într-o direcție similară. Sunt două vieți care și-au urmat cursul și care ajung în ipostaze total neașteptate.

ADVERTISEMENT

„Care viață? Ai semnat o hârtie și m-ai terminat”, este replica pe care Tudor Achim o spune în fața Comisarului Costoiu. Momentul următor îl găsește pe personaj în punctul în care ține un pistol în mână.

„Bebe Măcelaru ăsta mi-a distrus mie viața”, adaugă Luminița, mama lui Tudor, un personaj extrem de puternic interpretat de Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT

Denis Hanganu, în rolul lui Tudor Achim

Denis Hanganu a copilărie într-un sat din Vaslui, unde a fost pregătit pentru ce înseamnă viața. Actorul în vârstă de 28 de ani își dorea să devină detectiv atunci când era mic, însă mai târziu avea să aleagă cariera de actor.

Primele spectacole le-a jucat în timpul liceului, după terminarea orelor de la școală, când urca pe scena primăriei Huși. Ulterior, a fost admis la Facultatea de Teatru la Iași, dar în cele din urmă a ales să studieze la București.

ADVERTISEMENT

Debutul pe micile ecrane a avut loc odată cu serialul Sacrificiul, unde a jucat un rol principal. În felul acesta Denis Hanganu a devenit cunoscut publicului larg. Renumitul actor are o relație sentimentală cu o tânără care nu este persoană publică.

Conform bzi.ro, iubita vedetei de la Pro TV este medic cardiolog, artistul mărturisind la un moment dat că s-au întâlnit prin intermediul unor prieteni comuni.

ADVERTISEMENT