News

Cine este deputatul PSD care a primit 73.000 de euro la nuntă. Finul lui Vasile Dîncu a lucrat la OTV și a avut o relație cu Romanița Iovan

Nunțile se dovedesc afaceri profitabile pentru politicienii României, care reușesc să obțină profituri uriașe cu ocazia unor astfel de evenimente.
27.11.2022 | 11:25
Cine este deputatul PSD care a primit 73000 de euro la nunta Finul lui Vasile Dincu a lucrat la OTV si a avut o relatie cu Romanita Iovan
Transformare uluitoare pentru Radu Popa, din perioada în care lucra la OTV până la deputatul de astăzi / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Facebook Radu Popa, PPDD, OTV
ADVERTISEMENT

Deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa, s-a căsătorit cu una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Târgoviște, Ana Maria Antoaneta, alături de care avea o relație de aproape un deceniu. Naș le-a fost Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării Naționale, iar evenimentul a avut loc la Catedrala Metropolitană din Târgoviște.

Soția lui Radu Popa are un business în domeniul transportului

La finalul evenimentului, după ce invitații au plecat acasă, s-a numărat darul de nuntă. Acesta a fost unul consistent, pe măsura notorietății mirilor. Potrivit declarației de avere a deputatului, darul de nuntă s-a ridicat la frumoasa sumă de 73.000 de euro. O sumă frumușică, dar nu extrem de mare pentru o nuntă de politician.

ADVERTISEMENT

Radu Mihai Popa este la al doilea mandat în Parlamentul României, după cel din 2012, atunci când a ajuns în Camera Deputaților din partea PPDD.

De altfel, Popa a fost unul dintre apropiații lui Dan Diaconescu, a lucrat ca director la OTV și a fost protagonistul unui episod amoros bizar, fiind surprins în momente tandre alături de creatoarea Romaniţa Iovan, când aceasta era însărcinată cu fostul ei soț, pilotul Adrian Iovan.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Antoaneta, soția lui Popa, deține propria companie de transport, AIT Târgoviște SRL, care anul trecut a avut un profit de peste 3 milioane lei.

De asemenea, ea deține părți sociale la mai multe companii, printre care și un cunoscut lanț de restaurante. După căsătorie, declarația de avere a lui Radu Popa s-a îmbogățit cu un apartament, două mașini și un iaht Sealine S41.

ADVERTISEMENT

Cum mai merge darul de nuntă la politicieni: Manole – 90.000 de euro, Simion: 400.000 de euro

Totuși, nunta lui Radu Popa nu a fost cea mai bănoasă din ultimul an. Fostul deputat PSD Petre Florin Manole, în prezent secretar de stat și membru în Consiliul de Administrație de la Poșta Română, a declarat un profit de 50.000 de euro și 185.000 de lei. În total, aproape 90.000 de euro a scos politicianul Ialomițean, care s-a căsătorit cu iubita lui, Monica Maria.

Nunta anului în politică, cea a liderului AUR George Simion, i-a adus acestuia un profit de 400.000 de euro, conform propriilor declarații. Simion a avut peste 10.000 de invitați la evenimentul de la Măciuca și 42 de perechi de nași. Simion spune, însă, că nu a rămas cu prea mulți bani din dar, pentru că a trebuit să plătească furnizorii.

ADVERTISEMENT

Darius Vâlcov și Lavinia Șandru, cea mai profitabilă nuntă din lumea politicii

Totuși, recordul de încasări la o nuntă de politician în România a fost stabilit în anul 2005, atunci când Darius Vâlcov și-a unit destinele cu Lavinia Șandru.

Cei doi au declarat că au primit un dar de nuntă de aproximativ 800.000 de euro după o petrecere care a avut trei episoade distincte, organizate în zone diferite ale țării. Informația a ajuns și în atenția procurorilor DNA.

Tot la capitolul nunți bănoase se numără cea a Gabrielei Firea cu Florin Pandele (cu Gigi Becali naș), din 2011, unde darul a ajuns la 380.000 de euro.

Mai recent, nunta lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu le-a adus mirilor un profit total de peste 300.000 de euro, plus un ceas de mână pentru fiecare dintre ei, în valoare de 33.000 de lei. Tot dar de nuntă, însă din partea mirelui, a fost vila de 230.000 de euro cumpărată cam în aceeași perioadă, la Craiova.

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Viața bate filmul. Dezvăluirile incredibile ale unei foste spioane a Moscovei. Ce spune...
Viața bate filmul. Dezvăluirile incredibile ale unei foste spioane a Moscovei. Ce spune despre Putin și războiul din Ucraina
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul...
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul liber. Ridică greutăţi cât 4 bărbaţi şi mănâncă ciocolată o dată pe an
După Irinel Columbeanu şi Alex Rădulescu, un alt milionar român a ajuns la...
După Irinel Columbeanu şi Alex Rădulescu, un alt milionar român a ajuns la sapă de lemn! Tribunalul a declarat falimentul
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
Mai MULȚI BANI pentru MILIOANE de ROMÂNI! Au DECIS ACUM
Mai MULȚI BANI pentru MILIOANE de ROMÂNI! Au DECIS ACUM
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat...
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat ultimele ore din viața maestrului
Marele secret al dulceții de căpșuni. Ce trebuie să faci pentru a deveni...
Marele secret al dulceții de căpșuni. Ce trebuie să faci pentru a deveni mai rezistentă
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
De ce votează Nadia Comăneci pe Gabriela Firea, iar Băsescu pe Nicușor Dan....
De ce votează Nadia Comăneci pe Gabriela Firea, iar Băsescu pe Nicușor Dan. Candidații la Primăria Bucureștiului, validați de personalități
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării