Life

Cine este DOC de la Survivor România 2023. Care este numele real al concurentului

Cine este și cu ce se ocupă DOC, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2023. Cum se numește, de fapt, participantul.
18.12.2022 | 12:38
Cine este DOC de la Survivor Romania 2023 Care este numele real al concurentului
Cine este și cu ce se ocupă DOC, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2023. Cum se numește, de fapt, concurentul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este artistul muzical care va lua parte la reality show-ul de la Pro TV, moderat de Daniel Pavel. Care este numele real al concurentului în vârstă de 41 de ani, care a făcut de-a lungul anilor foarte mult sport de performanță.

Cine este și cu ce se ocupă DOC, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2023. Cum se numește, de fapt, concurentul

DOC, pe numele său din buletin Munteanu Vlad Costin, e prezent în industria muzicală de mai bine de 25 de ani. Născut pe 29 decembrie 1980, în București, concurentul de la Survivor România 2023 este rapper, compozitor și producător de înregistrări.

ADVERTISEMENT

Faimosul de la Pro TV este renumit pentru colaborarea cu Smiley. Cei doi au lansat în urmă cu ani buni piesa Pierdut buletin, însă cariera sa muzicală a început cu multă vreme înainte. Cântărețul activează în domeniu încă din 1997.

A pus bazele trupei Trilogia împreună cu Nwanda şi Deliric. În anul 1999 li s-a alăturat Vlad Dobrescu și în felul acesta a luat naștere formația CTC (Controlul Tehnic de Calitate). Cei trei au înființat label-ul independent de hip-hop Facem Records.

ADVERTISEMENT

În 2010 a pornit un proiect solo și a lansat albumul Scăpat de sub control, un material compus din 22 de track-uri şi colaborări cu artişti precum Cedry2k, Maximilian, Guess Who şi Bitză. În 2011 a ieșit pe piață al doilea album, Lucrare de control.

De asemenea, în 2013 DOC a lansat mixtape-ul Trailer, iar un an mai târziu avea să colaboreze cu echipa HaHaHa Production alături de care a lansat mai multe single-uri, printre care se numără: Bula mea și Băiatul bun, băiatul rău.

ADVERTISEMENT

DOC, prima experiență pe TV, la Survivor România 2023

DOC nu a participat până în momentul de față la nicio emisiune sau reality show, prima experiență pe TV fiind Survivor România 2023. Rapperul susține că nu a găsit provocarea potrivită pentru el până acum.

A făcut sport toată viața și a ajuns să joace baschet profesionist, motiv pentru care artistul nu-și face niciun fel de problemă din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

„Psihic, nu știu, nu am fost pus niciodată într-o astfel de situație oricât de mult mi-ar plăcea ideea, oricât cochetez cu necunoscutul. Sunt convins că o să-mi intre în sistemul de operare experiența asta, acolo, adânc. 

Nu știu ce va ieși de acolo, așa că nu vin să vă spun că o să fiu într-un fel. Vin să vă spun că o să fiu dispus să fiu ce o să fie”, a declarat DOC într-o filmare care apare pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT