ADVERTISEMENT
Life

Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite. Concurentul lui Sorin Bontea, cel mai controversat din sezonul 9

Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite, concurentul lui Sorin Bontea, este cel mai controversat din sezonul 9.
Autor: Andreea Stanaringa | 25.05.2021 | 21:02
Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite. Concurentul lui Sorin Bontea, cel mai controversat din sezonul 9
Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite. Concurentul lui Sorin Bontea, cel mai controversat din sezonul 9. Sursa foto: Antena 1

Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite este cel mai controversat concurent din sezonul 9. Aflat în echipa lui Sorin Bontea, tânărul este foarte ambițios și își dorește să câștige marele premiu.

ADVERTISEMENT

Concurentul este bucătar de profesie, însă a avut de parcurs un drum lung până a ajuns acolo unde și-a dorit. Chiar dacă a fost greu, Dorin a reușit să-și îndeplinească visul.

Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite. Concurentul lui Sorin Bontea, cel mai controversat din sezonul 9

Dorin Voiasciuc face parte din echipa lui Sorin Bontea și este cel mai controversat concurent din acest sezon. Într-una dintre edițiile recente, tânărul a avut un scandal uriaș cu fostul lui coleg, Francesco Garcia.

Spaniolul a simțit că primește prea multe ordine de la colegul lui și nu a mai putut suporta atitudinea acestuia. Nervii și tensiunile i-au afectat pe amândoi, însă ceilalți colegi au intervenit la timp și au reușit să îi calmeze.

ADVERTISEMENT

Dorin Voiasciuc are 31 de ani și a făcut multe sacrificii pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. Deși părinții nu și-au dorit ca el să devină bucătar, tânărul a făcut ce a simțit și este foarte fericit cu alegerea sa.

În timpul audițiilor de la Chefi la Cuțite, Dorin a povestit despre începuturile sale în lumea bucătăriei. De la spălatul vaselor într-un restaurant libanez din străinătate a ajuns un bucătar talentat și apreciat.

Dorin Voiasciuc a mai povestit cum obișnuia să doarmă pe jos în localul unde lucra, după plecarea ultimului client, Hainele și le spăla în bucătărie, acesta fiind maximul de confort pe care și-l putea permite atunci.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au mers bine și a învățat tainele bucătăriei, iar acum a ajuns acolo unde și-a dorit. Visul său este să câștige show-ul culinar de la Antena 1, unde are ocazia să-și pună abilitățile în aplicare.

„Dovedim și facem show, pentru asta am venit. Lovim, luăm tot, luăm titlul și am plecat. Dacă am trecut de etapa asta, dincolo calc pe cadavre, fac tot în spatele meu.

ADVERTISEMENT

Nu am prieteni în bucătărie, pentru titlu nu am pe nimeni prieten. O să fac orice să îmi ating scopul. Te ajut, te îndrum, dar nu îți dau titlul pe munca mea. Adică eu am chestia asta și la bucătărie”, a declarat Dorin Voiasciuc la audiții.

Modul în care și-a pus în valoare abilitățile culinare l-a impresionat pe Sorin Bontea, care i-a oferit un loc în echipa sa.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!