Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine este Dragoș Bon, antrenorul interimar al Universității Craiova. Dezvăluirile făcute la Fanatik Superliga

Situația explozivă de la Universitatea Craiova a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA. Alin Buzărin îl cunoaște bine și i-a făcut cea mai bună caracterizare.
09.12.2022 | 11:35
Cine este Dragos Bon antrenorul interimar al Universitatii Craiova Dezvaluirile facute la Fanatik Superliga
Dragoș Bon va avea o misiune complicată în ultimele două meciuri ale anului la Universitatea Craiova. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dragoș Bon este omul care a primit o misiune foarte complicată la Universitatea Craiova. Să scoată echipa din criza profundă de după plecarea lui Mirel Rădoi și să o mențină în lupta pentru titlu în SuperLiga.

Cine este Dragoș Bon, antrenorul interimar al Universității Craiova. Alin Buzărin, detalii despre omul în care oltenii își pun bazele pentru finalul de 2022

Universitatea Craiova mai are de jucat în 2022 cu CS Mioveni în deplasare și contra Chindiei pe propriul teren. Teste complicate pentru o echipă care vine după trei meciuri fără victorie în SuperLiga, inclusiv eșecul cu rivala FCU Craiova, și eliminarea din Cupă.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin îl cunoaște foarte bine pe Dragoș Bon, la fel ca și un alt invitat de la FANATIK SUPERLIGA, Florin Gardoș, fost jucător al Universității. Buzărin are mare încredere în Bon, despre care spune că este un om care citește în permanență despre fotbal.

VEZI VIDEO MAI JOS

“Dragoș e nebun după fotbal, citește toată ziua. E genul ăla de antrenor nu instinctual, el nu a fost mare fotbalist. Dar bun, el este o soluție provizorie. Și a mai fost soluție provizorie, a bătut pe Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cred că pe la începutul lui 2021, cred că până să vină Ouzounidis. Îl știu bine pe Bon, el poate să ducă etapele astea mai bine decât le-ar fi dus Mirel Rădoi. Fără ca ăsta să fie un bilet de defavoare pentru Rădoi, care cred că tensionase atmosfera”, a declarat Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA.

Dragoș Bon  a mai fost interimar la Universitatea Craiova și a avut rezultate excelente. Două meciuri și două victorii, cu Dinamo și Iași

Dragoș Bon a mai pregătit-o pe Universitatea Craiova, tot din postura de interimar, în perioada 30 ianuarie – 7 februarie, după ce Corneliu Papură a plecat de la echipă.

ADVERTISEMENT

La fel cum va fi cazul și acum, Dragoș Bon a avut tot două partide de pregătit în scurta perioadă în care a avut rolul de principal. Cu Dinamo pe propriul teren și cu Poli Iași în deplasare.

Dragoș Bon a reușit să câștige ambele partide, 3-0 pe terenul ieșenilor și apoi 1-0 pe propriul teren cu Dinamo. Ulterior, la echipă a ajuns Marinos Ouzounidis, căruia Dragoș Bon i-a fost secund.

ADVERTISEMENT

În prezent, Universitatea Craiova, care forțează câteva transferuri importante, este pe locul 5 în SuperLiga, cu 32 de puncte după primele 19 partide disputate. Este la 12 puncte în spatele liderului Farul Constanța.

ADVERTISEMENT