Life
notix pixel id

Cine este Dragoș Muller de la Șef sub acoperire. Ce afacere de succes conduce milionarul

27.04.2021 | 17:46
Cine este Dragoș Muller de la Șef sub acoperire. Ce afacere de succes conduce milionarul
Cine este Dragoș Muller de la Șef sub acoperire. Ce afacere de succes conduce milionarul. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Dragoș Muller va apărea în episodul din această seară „Șef sub acoperire”, unde va lucra cot la cot cu angajații din propria lui companie, fără ca aceștia să-i cunoască identitatea. Afaceristul deține un cunoscut lanț de saloane de înfrumusețare. 

Mai exact, Dragoș Muller este proprietarul saloanelor Magic, destinate exclusiv femeilor, având o cifră de afaceri de 5 milioane de euro doar anul trecut, scrie wowbiz.ro.

Antreprenorul va putea fi văzut în episodul din această seară al emisiunii de la Pro TV, unde va lucra alături de angajații săi și va observa modul de desfășurare a activităților.

ADVERTISEMENT

Cine este Dragoș Muller de la Șef sub acoperire. Ce afacere de succes conduce milionarul

Dragoș Muller, proprietarul saloanelor de înfrumusețare pentru femei Magic, deține 14 saloane proprii și două francize, iar compania a luat naștere în urmă cu 12 ani, având peste 400 de angajați.

Antreprenorul a spus că cererea este foarte mare, iar starea de urgență din martie 2020, atunci când pandemia de coronavirus a luat amploare și în România, a afectat foarte mult activitatea saloanelor. Inițial, salonul era un studio de bronzat, însă nu avea succes în acest format.

ADVERTISEMENT

„Toată povestea a început cu un studio de bronzat format din trei aparate. A fost în forma aceasta de studio de bronzat aproximativ jumătate de an. Transformarea a venit din dorinţa mea să am un salon de îmfrumuseţare şi pur şi simplu, studioul de bronzat nu reuşea să atragă clienţi îndeajuns.

Magic Salon s-a născut la jumătatea anului 2008, Simţeam că trebuie să reinventez afacerea pentru că altfel nu am putea rezista. Am deschis duminica, nu erau saloane deschise duminica. Cererea era din ce în ce mai mare.

ADVERTISEMENT

Cel mai greu moment de până acum a fost 15 martie 2020 când a fost declarată starea de urgenţă. Am văzut locaţiile închise, nu eram pregătit pentru aşa ceva”, a declarat afaceristul, conform sursei menționate anterior.

Dragoș Muller este pasionat de sport și îl practică ori de câte ori are ocazia. Uneori, acesta îl ia și pe fiul său la activitățile sportive. „Sunt o persoană energică, am practicat sporturi şi în prezent îmi consum energia făcând sport, chiar şi cu cel mic. Adi, băiatul meu, s-a născut o dată cu saloanele”, a mai spus patronul.

ADVERTISEMENT
Dragoș Muller
Dragoș Muller se va deghiza la emisiunea Șef sub acoperire de l Pro TV

Dragoș Muller, deghizat în angajat la Șef sub acoperire

Dragoș Muller va lua identitatea de Filip Naum în ediția din această seară a show-ului „Șef sub acoperire”, va pretinde că are 39 de ani și va intra în rolul unui șomer care a lucrat în trecut la o firmă de evenimente care a dat faliment.

După ce a încheiat perioada sub acoperire, Dragoș Muller s-a declarat foarte mulțumit de angajații săi și consideră că aceștia reprezintă cheia succesului.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dat seama că valoarea stă în personal. Acolo este cheia. Trebuie să fac parte din sistem, să văd realitatea şi cred că am nevoie de a coborî la firul ierbii. Intru sub acoperire dintr-o reală nevoie. Vreau să ajungă Magic acolo unde era până în pandemie.

Experienţa petrecută printre ei a schimbat ceva profund în mine. Oamenii sunt mult peste ceea ce eu ştiam. Business-ul este mai valoros din toate punctele de vedere. Oamenii sunt cheia succesului, fără ei nu aş fi reuşit nimic”, a mai spus afaceristul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri