Life

Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii, sezon 6. Profesoara pozează provocator pe Instagram

Eda Csoregi este una dintre ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6. Tânăra în vârstă de 23 de ani este o persoană extrem de activă pe Instagram, unde este urmărită de peste 4.000 de oameni.
29.04.2022 | 07:57
Cine este Eda Csoregi ispita de la Insula Iubirii sezon 6 Profesoara pozeaza provocator pe Instagram
Cine este Eda Csoregi, ispită la Insula Iubirii sezon 6: Vârstă, ocupaţie şi pasiuni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă adoră jocul seducției, dovadă că s-a înscris în emisiunea de la Antena 1, moderată de Radu Vâlcan. Tânăra speră să găsească iubirea, având așteptări foarte mari de la reality show-ul filmat în Thailanda.

Cine este Eda Csoregi, ispită la Insula Iubirii sezon 6: Vârstă, ocupaţie şi pasiuni

Eda Csoregi se numără printre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, sezon 6. Tânăra de 23 de ani este originară din Transilvania și este cadru didactic. Mai exact, frumoasa bruneta este profesoară de matematică.

ADVERTISEMENT

Pe lângă domeniul în care activează, tânăra este pasionată și de lumea sportului. Ispita de la Insula Iubirii este atletă, formele sale fiind perfecte pentru o altă activitate pe care o desfășoară, și anume modellingul.

A absolvit studiile la Universitatea Babeș Boylai din Cluj-Napoca, Facultatea de Matematică și Informatică. Tânăra este zodia Berbec, lucru pe care nu l-a ascuns de fanii de pe rețelele de socializare, unde este activă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește emisiunea de la Antena 1, ispita se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și puternică. În plus, Eda Csoregi spune că este foarte comunicativă și pregătită să încerce lucruri noi, inedite și provocatoare.

Ispita de la Insula Iubirii 6 pleacă în aventura din Thailanda cu inima deschisă, precizând că-i place să seducă bărbații. Totodată, tânăra de 23 de ani crede că are calitățile necesare pentru a face băieții să-i pice în plasă.

ADVERTISEMENT
Eda Csoregi
Eda Csoregi și Roxana Lite, ispite Insula Iubirii, sezon 6. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Eda Csoregi, în ipostaze provocatoare pe Instagram

Mai mult decât atât, Eda Csoregi adoră să călătorească, printre destinațiile vizitate de brunetă numărându-se Cipru, Roma sau Barcelona. Tânăra preferă zonele exotice, unde se poate afișa în toată splendoarea.

Imaginile distribuite pentru cei peste 4.000 de urmăritori de pe Instagram o arată o fată dezinvoltă, care este foarte sigură pe sine și care pozează foarte des în ipostaze provocatoare. Tânăra nu se rușinează să apară în costum de baie.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eda (@csoregieda)

Ispita de la Insula Iubirii, sezon 6, este o femeie foarte atentă la felul în care arată. Eda Csoregi preferă ținutele care o pun în valoare și cele care îi pun în evidență formele apetisante, lucru observat cu ochiul liber din imaginile sale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eda (@csoregieda)


Frumoasa brunetă este prietenă cu o altă tânără din Thailanda, alături de care va pleca în această aventură neașteptată. Ispita este foarte apropiată de Roxana Lite, care este antreprenor și are o afacere de multă vreme.

Cele două s-au fotografiat împreună într-un club de noapte din București, semn că prietenia lor este una mai veche. Ambele au plecat în aventura de la Antena 1, unde jonglează între o relație sentimentală și tentație.

Noul sezon de la Insula Iubirii le aduce telespectatorilor numeroase surprize, noi povești de viață și locații exclusiviste. Reality show-ul este concentrat pe provocările de care vor avea parte cuplurile care vor să-și testeze relația de dragoste.

Două resorturi de pe Coconut Island îi vor găzdui pe concurenți și pe cele 20 de ispite. Totul se anunță a fi o experiență pe cinste indiferent că este vorba de îndrăgostiți sau de tentațiile care vor apărea la fiecare pas.

Premiera Insula Iubirii, sezon 6, are loc în data de 2 mai 2022. Emisiunea are parte de două ediții în fiecare săptămână, luni și marți, începând cu ora 20:30, numai la Antena 1.

ADVERTISEMENT