Life

Cine este Edi Alexandru, tânărul de 20 de ani care a rupt internetul cu cover-ul piesei „Prefă-te” a lui Liviu Teodorescu – Foto & Video

23.09.2020 | 16:37
Cine este Edi Alexandru tanarul de 20 de ani care a rupt internetul cu coverul piesei Prefate a lui Liviu Teodorescu  Foto  Video
Edi Alexandru este un tânăr de 20 de ani care a uimit internetul cu vocea sa. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Edi Alexandru este un tânăr în vârstă de 20 de ani care a devenit extrem de popular în ultimele zile pe internet, după ce a interpretat una din melodiile de succes ale artistului Liviu Teodorescu.

Edi Alexandru, noua vedetă a online-ului românesc, uimește prin talentul său muzical

Brăileanul pe nume Eduard Alexandru Gheorghe a intrat la inimile internauților, având parte de aprecieri pe aproape toate rețelele de socializare, iar pe TikTok a ajuns un adevărat star.

ADVERTISEMENT

Edi a devenit cunoscut publicului interpretând melodia „Prefă-te”, care îi aparține lui Liviu Teodorescu, pe stradă. O fată l-a filmat și a urcat clipul cu el, iar de atunci a devenit viral. Noi am reușit să  aflăm povestea lui.

„Edi îmi spun prietenii, iar Ieduț îmi spune mama, am 20 de ani am 20 de ani, locuiesc în Brăila și de când mă știu iubesc muzica! Încă de când eram mic vedeam la televizor artiști cântând la chitară sau vocal si rămâneam cu gura căscată ore în șir.

ADVERTISEMENT

Învățătoarea de la școală le spunea mereu alor mei că am voce, însă nu eram chiar Michael Jackson pe atunci, să fiu sincer. Cu timpul am început să cânt mai mereu prin casă piese în engleză, stâlcite într-o limbă cunoscută doar de mine, bineînțeles, iar ai mei se amuzau mai mereu și mî puneau să cânt la fiecare petrecere”, ni s-a descris băiatul devenind extrem de popular în mediul online.

Edi ne-a mai spus că primul său contact cu ”publicul” a fost când era elev. Atunci a câștigat primii bănuți din colindat, vreo 200 de lei, în clasa a treia și tot ce își dorea din acei bani a fost o chitară.

ADVERTISEMENT

Eduard este autodidact și ne-a mărturisit că a petrecut mult timp singur în casă învățând linii melodice și versuri, dar și tehnici de cântat, iar azi stăpânește o gamă largă de stiluri muzicale, semn că promite și va avea cu siguranță viitor în muzică.

Din clasa a treia și până în liceu, Edi nu a abandonat muzica definitiv, doar că s-a concentrat mai mult pe studii în general.

ADVERTISEMENT

A reușit să ia examenul de Bacalaureat cu o notă destul de bună (8,71), după care s-a înscris la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Brăileanul, despre cum a fost momentul în care s-a trezit cunoscut în toată țara

„În tot acest timp muzica mi-a fost cel mai bun prieten în toate problemele și niciodată nu am uitat de ea. La fiecare petrecere când am avut ocazia am luat microfonul și am cântat, la fiecare bal de boboci am fost nelipsit, mereu mi-a plăcut să fiu în centrul atenției oarecum.

Vara asta când eram la mare, mi-am făcut un prieten care lucra la un magazin și de fiecare dată când aveam timp treceam pe la el și cântam până dimineață, îi plăcea foarte tare.

Venea lumea, se amuză cu noi, mă felicită și își vedea de drum. Într-o seară când cântam acolo a venit o țipă și m-a rugat să o las să mă filmeze pentru că îi place foarte tare cum cânt. Am spus da, nu era ceva nou, voia să le arate prietenilor probabil.

Tipa a postat videoclipul pe Facebook și peste noapte m-am trezit cu sute de mesaje de la tot felul de oameni pe care nu îi cunoșteam, care mă felicitau și îmi urau succes în carieră. Videoclipul ajunsese viral pe tot facebook-ul.

Am început apoi să postez și pe tiktok niște frânturi din melodii și am avut un feedback pozitiv de la toată lumea, lumea îmi spune mereu să postez melodia X și melodia Y, iar eu încerc pe cât se poate să îi satisfac pe toți. În prezent aștept să scot o piesă care o să fie locul 1 în trending mult timp, zic eu. Acum rămâne de văzut!”, ne-a mai spus Edi.

edi alexandru
Edi Alexandru speră să aibă o carieră în muzică
edi alexandru
Tânărul de 20 de ani din Brăila a devenit cunoscut după ce a fost surprins cântând pe stradă
ADVERTISEMENT