Life

Cine este Elena Gatcin, de la Românii au Talent. Andra i-a dat Golden Buzz, al zecelea din sezonul 11

05.04.2021 | 22:58
Cine este Elena Gatcin de la Romanii au Talent Andra ia dat Golden Buzz al zecelea din sezonul 11
Cine este Elena Gatcin, de la Românii au Talent. Andra i-a dat Golden Buzz, al zecelea din sezonul 11 Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Gatcin este câștigătoarea celui de al zecelea Golden Buzz al sezonului 11 al emisiunii Românii au Talent. Andra a fost cea care a apăsat butonul magic, iar concurenta a ajuns direct în semininală.

Elena Gatcin, în vârstă de 38 de ani, este din Republica Moldova, dar locuiește la Constanța. Ea a venit la Românii au talent pentru a cânta cu vocea și pianul.

ADVERTISEMENT

Concurenta a reușit să transmită emoții puternice prin melodia interpretată. Membrii juriului au fost impresionați.

Cine este Elena Gatcin, de la Românii au Talent. Andra i-a dat Golden Buzz, al zecelea din sezonul 11

„Sunt din Republica Moldova, dar sunt de 12 ani în Constanţa, m-am mutat acolo. Mi-a fost greu pentru că nu vorbeam cu vorbesc oamenii aici şi am avut şi câteva incidente, poate glume, poate nu glume pe baza accentului meu şi asta pe mine foarte mult m-a supărat şi chiar am plâns foarte mult din cauza asta pentru că mă simţeam diferită. Vorbeam şi cu mami şi zic, mi-e dor câteodată atât de mult de casă şi mai ales în momente din astea mai grele aş fi vrut să fie mama lângă mine pentru că mama este omul care dintotdeauna m-a susţinut în absolut tot ce fac,” a povestit Elena Gatcin.

ADVERTISEMENT

„Sunt muzician pianist şi vocalist datorită profesoarei de la grădiniţă care a sfătuit-o pe mama să meargă la un liceu de muzică din Chişinău pentru că eu stau la 40 de km de Chişinău. Doar două persoane ştiu că am venit aici, copilul meu şi mami al meu,” a adăugat aceasta.

Jurații au fost impresionați de momentul acesteia. Fiecare dintre ai are dreptul de a apăsa Golden Buzz de două ori, la fel și cuplul Smiley și Pavel Bartoș. Acesta este al zecelea și ultimul din sezonul 11.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că prea multe nu sunt de adăugat aşa, ca şi cum ajungi să vezi piramidele sau munţii sau cascada. Sunteţi în posesia unei prestaţii de necomentat pentru mine, ia să văd ce spune Andra,” a spus Florin Călinescu.

„M-ai lăsat fără grai, m-ai lăsat cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările, ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva pentru că am început să cânt acest cântec cu fratele meu când eram mici, sunt foarte multe amintiri şi când văd un om atât de talentat trebuie să îi recunosc meritele şi nu am altfel cum decât să apăs acest buton, îl meriţi din plin,” a pus Andra înainte să apese butonul magic.

ADVERTISEMENT

Concurenta a rămas fără grai: „nu pot să cred”, a repetat aceasta.  La final, Andra a explicat că muzica pe care concurenta a prezentat-o este la alt nivel.

ADVERTISEMENT