Life

Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea i-a furat inima lui Ricky

Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite, concurenta care i-a furat inima lui Ricky? Tânăra face parte din echipa lui Sorin Bontea.
24.05.2021 | 19:32
Cine este Elena Matei de la Chefi la Cutite Concurenta din echipa lui Sorin Bontea ia furat inima lui Ricky
Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea i-a furat inima lui Ricky. Sursa foto: Antena 1/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Matei de la Chefi la Cuțite face parte din echipa lui Sorin Bontea și i-a furat inima lui Ricky. Blondina i-a impresionat atât pe cei trei jurați, cât și pe colegii din echipa verde.

Tânăra de 22 de ani este pasionată de bucătărie și vrea să demonstreze că și femeile pot avea succes în acest domeniu. Atitudinea ei și trăsăturile fizice nu au trecut neobservate de colegul ei, Ricky.

ADVERTISEMENT

Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea i-a furat inima lui Ricky

Elena Matei este din Ploiești și a făcut senzație în cadrul cooking show-ului de la Antena 1. În vârstă de doar 22 de ani, blondina are o pasiune foarte mare pentru arta culinară.

În prezent, Elena studiază la Universitatea Politehnică din București, dar adoră să gătească și speră să devină un bucătar cunoscut.

ADVERTISEMENT

Participarea la show-ul culinar îi poate deschide multe uși, mai ales că este foarte talentată. Tânăra lucrează de la 18 ani și este bucătar la un restaurant din Ploiești.

Pasiunea pentru gătit și-a descoperit-o atunci când mama ei a plecat să lucreze în străinătate. Aflată în această situație, Elena a învățat să-și facă singură mâncarea.

ADVERTISEMENT

Ricky a mărturisit că este atras de frumoasa blondină, cu care este coleg de echipă. Tânărul japonez a fost sincer în legătură cu sentimentele lui. Cei doi se înțeleg foarte bine, acesta fiind încă un motiv în plus să fie atras de ea.

„Elenica trebuia să ia 14, 15 puncte de fiecare dată. Este dragostea mea, știți, da? Cred că mi-a căzut cu tronc puțin. Pe bune, n-ar trebui să spun asta aici…

ADVERTISEMENT

Adică e drăguță, mereu îmi face complimente și chestii de genul ăsta. Simt că sunt o persoană importantă pentru ea”, a declarat Ricky recent la Chefi la Cuțite.

Elena Matei, dramă fără margini

Tatăl Elenei Mtei s-a stins din viață în urma unui accident de motocucletă acum șapte ani, fiind un moment extrem de greu pentru tânără. La acel moment, erau doar ea și bunica ei, pentru că mama lucra în Austria.

Faptul că a avut o relație specială cu tatăl ei a făcut ca moartea lui să fie o durere și mai mare, însă Elena a decis să fie puternică pentru mama și bunica ei.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. 

Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea.

Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu”, le-a spus studenta chefilor în timpul audițiilor.

Elena vrea să le demonstreze tuturor că și femeile sunt capabile de a deveni bucătari de succes și i-a cucerit pe chefi la audiții cu un desert fabulos, choux a la crème.

ADVERTISEMENT