News

Cine este Elena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei. Soția președintelui Volodimir Zelenski, de o frumusețe rară FOTO

22.04.2019 | 14:27
Cine este Elena Zelenski, prima doamnă a Ucrainei

În urma alegerilor din Ucraina, victorios a ieșit Volodimir Zelenski. Liderul a declarat, duminică seara, că prima sarcină ca președinte al Ucrainei va fi să încerce să îi elibereze pe prizonierii ucraineni capturați în cadrul conflictului din esteul țării.

Cine este Elena Zelenska

„Vom continua negocierile pana la capat, pentru ca schimburile de focuri sa inceteze”, a spus Zelenski. Până la rezolvarea problemelor, să vă facem cunoștință cu prima doamnă a Ucrainei, Elena Zelenska. Femeia a preferat întotdeauna să rămână în umbra faimosului său soț, chiar dacă el a fost un comediant popular și un showman.

Elena s-a născut în Kryvyi Rih în 16 februarie 1978. Ea și viitorul ei soț erau colegi de școală, dar nu erau apropiați. Zelenski a spus cândva că avea drept prieteni mulți colegi din clasa celei care urma să îi fie soție, dar pe ea nu. Cei doi s-au cunoscut mai târziu, când Elena Kiyashko, după numele său de naștere, a studiat la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Naționale Kryvyi Rih. Relația lor s-a dezvoltat treptat, iar ei s-au întâlnit cu 8 ani înainte de a se căsători în 2003. Elena a scris taxe pentru Studio Kvartal 95.

Cine este Elena Zelenski, prima doamnă a Ucrainei. Soția președintelui Volodimir Zelenski, de o frumusețe rară FOTO
Soția președintelui Volodimir Zelenski, de o frumusețe rară

Prima doamnă a Ucrainei nu a fost de acord cu participarea soțului ei la alegeri

În tinerețe, îl acompania deseori pe Zelenski la spectacole și repetiții, apoi a început și el să contribuie treptat la pregătirea actelor de echipă, urmând să devină un autor deplin. Confom declarației lui Volodimir, din 2017, Elena deține două apartamente: unul de 129,8 metri pătrați în Livadiya și unul de 284 de metri pătrați în Kiev. De menționat este că președintele este unul dintre beneficiarii finali ai studioului Kvartal 95, potrivit 112.international.

Veniturile lui Elena Zelenska în 2017 ajung la aproape 7.000 de dolari. Totodată, posedă și un Mercedes-Benz S 500, din anul 2014. Interesant este că Elena, la început, a fost împotriva ideii președintelui de a participa la alegeri. „Nu am avut o idee bună față de începutul acestui proiect. Este unul dificil. De fapt, nu un proiect, ci o altă direcție în viață”, a spus prima doamnă.