Life

Cine este Eliza Georgescu de la Asia Express 4. Soția lui Cosmin Natanticu a participat la X Factor

Cine este Eliza Georgescu, concurentă la Asia Express 4? Soția lui Cosmin Natanticu a participat la X Factor în urmă cu cinci ani.
28.07.2021 | 21:51
Cine este Eliza Georgescu de la Asia Express 4 Sotia lui Cosmin Natanticu a participat la X Factor
Cine este Eliza Georgescu de la Asia Express 4. Soția lui Cosmin Natanticu a participat la X Factor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este Eliza Georgescu, concurentă al sezonului patru Asia Express? Află ce profesie are soția lui Cosmin Natantiu, cu care va participa la îndrăgitul reality show de la Antena 1.

Eliza Georgescu va face echipă alături de soțul ei și amândoi au recunoscut că sunt pregătiți pentru această provocare. Și-au dorit foarte mult să participe la un astfel de show, iar visul lor a devenit realitate.

ADVERTISEMENT

Cine este Eliza Georgescu de la Asia Express 4. Soția lui Cosmin Natanticu a participat la X Factor

Eliza Georgescu este actriță și cântăreață de profesie. De-a lungul timpului, partenera de viață a li Cosmin Natanticu a fost distribuită în mai multe piese de teatru.

În 2016, Eliza a participat la show-ul de talente X Factor, unde i-a impresionat pe jurați cu talentul ei. Aceștia i-au acordat patru de „DA” pentru interpretarea piesei „Cry Baby” de Janis Joplin.

ADVERTISEMENT

Eliza Georgescu este din București și acolo și-a dezvoltat cariera în teatru. Părinții ei sunt amândoi actori de meserie, astfel că i-au insuflat și fiicei lor acest lucru.

Soția lui Cosmin Natanticu și-a făcut debutul la vârsta de șapte ani, atunci când a început să fie distribuită în diferite piese de teatru.

ADVERTISEMENT

Participarea la Asia Express este o provocare atât pentru Eliza, cât și pentru Cosmin Natanticu. Tânăra a declarat că sunt obișnuiți să circule cu o aplicație pentru a se orienta pe drum, însă au fost nevoiți să se adapteze fără tehnologie pe Drumul Împăraților.

„El nu știe care e stânga și care-i dreapta”, a declarat Eliza Georgescu despre partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Actorul s-a apărat și a spus că el privește doar înainte și niciodată nu se abate de la drum. „Eu știu doar înainte. Pentru că eu nu mă abat de la drum”, a declarat acesta zâmbind, potrivit a1.ro.

Eliza a recunoscut că această experiență a învățat-o, cu adevărat, ce înseamnă greul, mai ales că era obișnuită cu confortul și avea întotdeauna acces la multe lucruri acasă.

Cea mai mare problemă pentru cei doi soți o reprezintă stresul, mai ales pentru că trebuie să se miște rapid și să fie eficienți în competiție, la fiecare probă.

Pandemia de coronavirus a îngreunat situația atunci când vine vorba de contactul cu ceilalți oameni. Eliza Georgescu a recunoscut că este foarte greu să le ceară locuitorilor ajutor pentru că aceștia sunt sceptici în privința infectării cu Covid-19, chiar dacă toți concurenții sunt testați frecvent.

ADVERTISEMENT
Tags: