Life

Cine este EMAA, cântăreața cu care Carla’s Dreams a revenit în trending pe Youtube

EMAA este cântăreața cu care Carla s Dreams a revenit în forță în trendingul de pe Youtube. Cine este artista ascultată de aproape 3 milioane de români?
20.07.2021 | 12:25
Cine este EMAA cantareata cu care Carlas Dreams a revenit in trending pe Youtube
Emaa, cântăreaț cu care Carla s Dreams a revenit în topuri. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carla s Dreams a revenit în forță după o perioadă însemnată de absență alături de EMAA, un nume necunoscut pentru publicul larg, dar despre care oamenii încep să audă tot mai des.

Cine este tânăra cu care trupa din Republica Moldova este pe locul doi în trendingul de pe Youtube, reușind să depășească în vizualizări cei mai cunoscuți cântăreți din România?

ADVERTISEMENT

Emaa a intrat în atenția publicului în urma unei colaborări cu trupa The Motans pentru melodia „Insula”. Artista în vârstă de 29 de ani vine din Lugoj și este una din vocile promițătoare ale muzicii românești.

Cine este Emaa, cântăreața cu care Carla’s Dreams a revenit în forță pe scena muzicală

Emaa se remarcă printr-un timbru vocal aparte, fapt pentru care cei de la Carla s Dreams și-au dorit să își facă revenirea cu ea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a descoperit muzica în familie și s-a bucurat de sprijin din partea celor dragi de la începutul carierei sale. Vedeta este și compozitoare. A scris versuri pentru o serie de artiști precum Deliric, iubitul Innei, Silent Strike și Armies.

Emaa a cunoscut succesul în țări precum Polonia, Turcia sau Portugalia. Foto: Instagram

Succesul timișorencei a devenit unul internațional

O altă colaborare importantă, demnă de menționat, este cea cu Sickotoy la melodia „Gasolina”. Emaa a reușit să se facă remarcată nu doar în România, ci și în țări precum Kazahstan, Polonia, Bulgaria, Turcia și Portugalia.

ADVERTISEMENT

Marele pas, decisiv în felul în care urma să evolueze din punct de vedere profesional, a fost mutarea din Timișoara la București.

„Aveam senzația că lucrurile se repetă, că nu mai asimilez nimic nou, așa că am simțit nevoia să plec. Simt și cred că am consumat tot ce era important pentru mine acolo. Cu toate astea, îmi face mereu plăcere să mă întorc”, a motivat Emaa plecarea din Timișoara. În capitala Banatului a locuit în ultimii ani după copilăria petrecută la Lugoj.

ADVERTISEMENT

Emaa a mai spus pentru site-ul rețeteșivedete.ro că Bucureștiul i-a oferit șansa de a arăta ce poate din punct de vedere muzical, atât ca solistă cât și ca songwritter.

Emaa și Carla s Dreams au lansat melodia „N-aud” pe 13 iulie 2021. Într-o săptămână piesa a strâns aproape 3 milioane de vizualizări pe Youtube.

Fanii trupei au reacționat pozitiv la această nouă colaborare a trupei Carla s Dreams. Clipul a primit 77.000 de like-uri pe Youtube până la această oră.

 

ADVERTISEMENT