Life

Cine este Emi, coechipierul lui Cuza de la Asia Express. Ce facultăți a terminat

Emi este coechipierul lui Cuza de la Asia Express, însă cine este cu adevărat tânărul cu care actorul de la Noaptea târziu pornește în aventura din Turcia?
24.05.2021 | 12:45
Cine este Emi coechipierul lui Cuza de la Asia Express Ce facultati a terminat
Emi este colegul lui Cuza de la Asia Express. Foto: sapteseri.ro
ADVERTISEMENT

Emi și Cuza formează una dintre echipele de la Asia Express, iar producătorii nu i-au ales întâmplător pe cei doi.

Aceștia se cunosc încă din copilărie, ba chiar au stat în aceeași bancă la școală. Prietenia lor este una extrem de puternică, avându-se ca frații, însă participarea în show-ul de la Antena 1 ar putea să o pună în dificultate sau să îi unească și mai mult.

ADVERTISEMENT

Emanuel Popescu este numele din buletin al colegului lui Cuza de la Noaptea Târziu. Acesta provine din Târgu Jiu și, după cum știu mulți, este unul din cei trei membri din trupa Noaptea Târziu.

Cine este Emi de la Asia Express. Are două facultăți absolvite și un master

Emi are două facultăți terminate. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, dar și pe cea de Management. Are și un master și un mod psihopedagogic.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Asia Express nu se laudă cu diplomele sale. Chiar dacă a reușit să termine cu brio două facultăți, pentru el nu asta e cel mai important.

Acesta a spus că nu îi place să se laude cu studiile sale, mai ales că a ajuns la concluzia că nu va profesa niciodată în domeniile respective.

ADVERTISEMENT

Succesul obținut cu Noaptea Târziu i-a schimbat complet perspectivele, actorul realizând că a făcut două facultăți aproape degeaba.

„Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online.

ADVERTISEMENT

Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti”, a mărturisit Emi Popescu pentru ziarul Libertatea.

noaptea târziu
Emi, Cuza și Cucu formează trupa umoristică Noaptea Târziu. Foto: hotnews.ro

Nume surprinzătoare în noul sezon al show-ului care se va filma în Turcia, Azerbaijan și Georgia

Emi și Cuza au spus că s-ar putea să le fie foarte greu în aventura pe care au acceptat-o și că în prietenia lor de mai bine de 15 ani s-au certat de multe ori. De fiecare dată după o ceartă au stat de vorbă și s-au împăcat, iar asta s-ar putea să vedem de nenumărate ori și la Asia Express.

În noul sezon Asia Express mai participă Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și mama ei, Mihai și Elwira Petre.

De asemenea, din distribuție mai fac parte Cosmin Natanticu și Eliza, Patrizia Paglieri și fiul ei, Lorelei și Zarug, Connect-R și Shift și Lora cu una din surorile ei, Estera.

 

ADVERTISEMENT