Life

Cine este Emilian de la Te cunosc de undeva. Partenerul lui WRS a participat şi la un alt show al Antenei 1

Cine este Emilian de la Te cunosc de undeva, sezonul 18. În trecut, partenerul de scenă al lui WRS a participat şi la un alt show difuzat la Antena 1.
28.08.2022 | 20:02
Cine este Emilian de la Te cunosc de undeva Partenerul lui WRS a participat si la un alt show al Antenei 1
Dine este Emilian, partenerul lui WRS de la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emilian participă la sezonul 18 Te cunosc de undeva alături de WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Concurentul a mai participat în trecut și la un alt show de la Antena 1.

Cine este Emilian de la Te cunosc de undeva

Sezonul 18 Te cunosc de undeva va începe în curând la Antena 1, iar WRS și Emilian se numără printre cele opt cupluri de vedete care se vor transforma în diverse personaje.

ADVERTISEMENT

Despre WRS se știe deja că este a reprezentat România la ediția din acest an a concursului muzical Eurovision cu piesa “Llamame”, dar nu mulți știu și cine este partenerul său de scenă.

Emilian Mihai Nechifor, pe numele său complet, nu este la prima participare într-un show de la Antena 1. Tânărul a participat în trecut la sezonul 6 X Factor România, acolo unde a reușit să-i impresioneze pe jurați.

ADVERTISEMENT

Talentul l-a dus pe Emilian în semifinala show-ului de talente, iar telespectatorii au fost impresionați de interpretările sale.

Recent, tânărul în vârstă de 26 de ani s-a lansat pe piață cu mai multe melodii, având și câteva colaborări de succes cu alți artiști, printre care și Theo Rose și Connect-R.

ADVERTISEMENT

Emilian și WRS se cunosc de mulți ani. Cei doi vor da tot ce au mai bun pe parcursul sezonului 18 al îndrăgitului show al transformărilor. Vor face tot posibilul să se ridice la înălțimea așteptărilor juraților și să ajungă până în marea finală.

De altfel, tânărul artist este foarte încântat că va face echipă cu WRS, pe numele real Andrei Ursu. Deși sunt destul de diferiți, cei doi se completează perfect.

ADVERTISEMENT

“Încă din primele gale vom începe în forță, așa că pregătiți-vă, pentru că am venit să facem show. Mă bucur foarte tare să fac echipă cu WRS, pentru că ne știm de mult timp.

Suntem foarte diferiți, atunci când mă stresez mai tare, el este mai chill şi îmi transmite din starea lui de spirit. Atunci când el este mai low, eu sunt mai agitat și îi dau din energia mea.

Ne completăm reciproc, iar asta este foarte important într-o echipă!”, a transmis Emilian, potrivit spynews.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILIAN (@emilian.official)

Ce concurenți vor mai participa la Te cunosc de undeva, sezonul 18

Pe scena Te cunosc de undeva vor urca nume mari în sezonul 18, care va avea premiera în septembrie.

Astfel, în afară de WRS și Emilian, echipele care vor putea fi urmărite în acest sezon sunt următoarele: Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Rona Hartner și Johny Romano, Emma de la ZU și Sore și Emi și Cuza de la Noaptea târziu.

Emi și Cuza au participat și în sezonul 17 Te cunosc de undeva, pe care l-au și câștigat. Cei doi au impresionat publicul și sunt încântați să participe din nou, cu alte transformări de succes.

Concurenții vor intra în pielea unor diverse personaje cunoscute din industria muzicală, iar transformările nu vor fi ușoare, întrucât aceștia trebuie să adopte și stilul acestora, nu numai interpretarea.

Liviu Teodorescu a mai participat și în trecut la Te cunosc de undeva, în sezonul 9, pe care l-a și câștigat. Partenera sa de scenă, Jo, pe numele real Ioana Anuța, este la prima participare.

ADVERTISEMENT