Life

Cine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia Express 2021. Unde și cu cine locuiește bruneta

Cine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia Express 2021. FANATIK vă spune unde și cu cine locuiește bruneta
25.07.2021 | 16:20
Cine este Estera sora Lidiei Buble de la Asia Express 2021 Unde si cu cine locuieste bruneta
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a participat la Asia Express 2021 alături de una din surorile sale mai mari, Estera. Aceasta, spre deosebire de artistă, este brunetă.

Totuși, cele două seamănă ca două picături de apă și au o relație foarte apropiată. Buzele pline și ochii mari sunt trăsături comune ale acestora.

ADVERTISEMENT

Cine este Estera, sora Lidiei Buble de la Asia Express 2021. Unde și cu cine locuiește bruneta

Lidia Buble și sora sa, Estera
Lidia Buble și sora sa, Estera
Sursa foto: Instagram

Estera și Lidia Buble au participat la Asia Express 2021 sub deviza „double bubble trouble”. Cele două surori au o relație foarte strânsă, chiar dacă nu mereu au fost chiar aproape una de cealaltă.

Spre deosebire de sora sa, Estera a ales o meserie care nu o aduce în fața camerelor. Ea este make-up artist și nu locuiește în România.

ADVERTISEMENT

Deși și-a început cariera la Arad, frumoasa brunetă s-a mutat din țară. Ea locuiește la Viena, alături de soțul său și cei doi copii, Isaac şi Isaiah.

Totuși, ea revine destul de des pe meleaguri mioritice, pentru a-și vizita familia. Acest lucru a fost destul de dificil pe timpul pandemiei, iar sora Lidiei Buble le-a dus dorul oamenilor apropiați.

ADVERTISEMENT

Familia Buble numără 11 copii. Lidia a explicat că a ales-o pe Estera pentru că se distrează de minune împreună. Și se pare că așa a fost.

Lidia și Estera, distracție pe cinste la Asia Express

Lidia Buble a povestit cum a ajuns să concureze alături se sora ei: „O viaţă am aşteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea şi într-un alt context”.

ADVERTISEMENT

„Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac faţă când adaug stresul şi epuizarea. Vin să câştig şi să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 fraţi. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble,” a declarat aceasta.

Ulterior, au apărut imagini pe rețelele de socializare. Acestea demonstrează că artista avea dreptate, iar timpul petrecut alături de sora sa a fost unul de calitate.

„Așa am fost și în Asia Express România: împreună, lipite, nebune frumoase, haotice, simpatice. Estera, ți-am mai spus că sunt disperată după tine?”, a scris vedeta în dreptul unei imagini în care cele două dormeau în avion.

ADVERTISEMENT