Sport

Cine este fanul „Științei” venit de la Constanța să fie prezent la instalarea lui Mirel Rădoi: „Am fost martor în 1999 la primul său antrenament la Craiova”. Exclusiv

Oltenii sunt entuziasmați de numirea lui Mirel Rădoi în funcția de antrenor al Universității Craiova, după ce formația din Bănie l-a demis pe Laszlo Balint.
09.08.2022 | 22:34
Cine este fanul Stiintei venit de la Constanta sa fie prezent la instalarea lui Mirel Radoi Am fost martor in 1999 la primul sau antrenament la Craiova Exclusiv
Cine este fanul „Științei” venit de la Constanța să fie prezent la instalarea lui Mirel Rădoi: „Am fost martor în 1999 la primul său antrenament la Craiova”
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost prezentat oficial ca antrenor al Universității Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Un suporter al „alb-albaștrilor” a venit tocmai din Constanța, pentru a fi prezent la instalarea fostului selecționer al echipei naționale a României.

Un fan al Universității Craiova a venit de la Constanța pentru Mirel Rădoi: „L-am apreciat foarte mult”

Oltenii se bucură ca Mirel Rădoi este noul antrenor al Universității Craiova, după despărțirea de Laszlo Balint. Fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României a fost convins de Sorin Cârțu să vină la formația din Bănie, președintele „juveților” fiind antrenorul care l-a debutat la Extensiv Craiova.

ADVERTISEMENT

Un suporter al oltenilor a venit în Bănie de la Constanța, pentru a vedea conferința de prezentare a lui Mirel Rădoi. Este vorba despre Nicolae Dolea, fostul ofițer de presă al Universității Craiova, care a asistat și la primul antrenament al severineanului la Extensiv Craiova.

„Am fost primul ofițer de presă al Universității Craiova, după Cristian Țopescu la Steaua. Am rămas un mare simpatizant al echipei, iar de câte ori reușesc să ajung acasă vin la meciurile Universității. L-am apreciat foarte mult pe Rădoi, am fost martor la primul său antrenament la Extensiv Craiova, în 1999”, a spus Nicolae Dolea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„M-am așezat lângă el în sală, dar era timid la început. Înainte l-am mai văzut jucând la juniori. Era un copil deosebit, care promitea foarte mult. La aceea vreme, Craiova avea mulți copii buni, însă din păcate nu toți au ajuns să joace la Universitatea Craiova. Mă refer la Sabin Ilie, Adrian Ilie și Dănciulescu”, a mai spus suporterul Universității Craiova.

„Mirel Rădoi a rămas un om special pentru mine și i-am admirat dăruirea și felul în care și-a clădit cariera”

Fostul ofițer de presă al Universității Craiova a declarat că Mirel Rădoi este în continuare un om special pentru el. Acesta a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK că îl admiră pentru întreaga carieră, atât ca și jucător, cât și ca antrenor.

ADVERTISEMENT

„Mirel Rădoi a rămas un om special pentru mine și i-am admirat dăruirea și felul în care și-a clădit cariera. Este un om care face fotbal de plăcere, el nu are nevoie neapărat de partea financiară. M-a surprins plăcut modul în care s-a implicat la echipa națională de tineret și la naționala mare, echipa avea personalitate”, a mărturist fostul ofițer de presă al oltenilor.

Deși a fost prezent la instalarea fostului selecționer pe banca tehnică a oltenilor, Nicolae Dolea a declarat că nu se va afla pe stadion la debutul său. Pentru formația antrenată de Mirel Rădoi urmează confruntarea cu Zorya Luhansk, care este programată joi, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că o să pot să fiu pe stadionul «Ion Oblemenco», atunci când Mirel Rădoi va debuta pe banca Universității Craiova, dar mi-aș fi dorit. Când Universitatea Craiova va juca la Constanța, eu o să fiu prezent. Am fost pe stadionul și când FC U Craiova a jucat cu Farul”, a declarat Nicolae Dolea.

„Îi urez mult succes, sper să meargă pe drumul lui și să creadă în ideile lui, pentru că au dat roade până acum. Trebuie să fie convins că va fi susținut de craioveni, până în momentul în care va face erori, dar sper să nu facă. Vestiarul este foarte greu la Universitatea Craiova, iar tribuna craioveană este sufocantă”, a încheiat suporterul oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Zoria Lugansk: 1,87 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT