Sport

Cine este favorit să-i ia locul lui Toni Petrea la FCSB. ”E cel mai potrivit, știe cum să împace lucrurile”

FCSB a reintrat în lupta pentru titlul de campioană, dar ar putea rămâne fără antrenorul Toni Petrea, la sfârșitul sezonului în curs. Contractul tehnicianului expiră în curând, însă există soluții de înlocuire.
25.04.2022 | 11:45
Cine este favorit sai ia locul lui Toni Petrea la FCSB E cel mai potrivit stie cum sa impace lucrurile
ADVERTISEMENT

Câștigarea celui de al cincilea trofeu consecutiv de campioană părea doar o formalitate pentru CFR Cluj. FCSB a învins, însă, în Gruia, și a relansat lupta pentru titlu. Antrenorul Toni Petrea nu are asigurat un nou mandat, iar potențialii înlocuitori așteaptă doar un semn.

Dumitru Dragomir a nominalizat potențialul înlocuitor al lui Toni Petrea, la FCSB

Contractul lui Toni Petrea cu FCSB expiră la sfârșitul actualului sezon de Casa Pariurilor Liga 1 și tot mai des apar în spațiul public nume ale posibililor succesori ai lui pe banca roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Însuși tehnicianul a mărturisit că nu este convins că ar vrea să continue la echipa finanțată de Gigi Becali, iar acest lucru a alimentat și mai mult ideea găsirii unui înlocuitor.

După ce managerul general Meme Stoica a lăsat să se înțeleagă că este foarte posibilă numirea unui tehnician italian, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir a nominalizat și el tehnicianul pe care îl consideră potrivit pentru a continua munca lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Fostul lider de la LPF nu este convins că Ilie Poenaru, un nume des vehiculat de apropiați ai grupării roș-albastre, ar putea gestiona vestiarul echipei lui Gigi Becali.

”Nu. Mai debrabă… N-am nimic cu el (cu Ilie Poenaru – n.r.), chiar îl apreciez. Dar mai degrabă e cel de la Botoşani, Croitoru (Marius Croitoru – n.r.)”, a explicat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că Toni Petrea ar trebui păstrat

Fostul președinte al Ligii Profesioniste le-a transmis oficialilor de la FCSB că ar fi bine să-i ofere o prelungire de contract actualului tehnician, Toni Petrea. În opinia lui Dragomir, el este cel mai potrivit în relația cu Gigi Becali și Meme Stoica.

”Cel mai bun antrenor pentru Steaua (FCSB – n.r.) este Toni Petrea. Nu numai că ascultă de Gigi Becali, dar ştie cum să împace lucrurile. Nu ştiu dacă ceilalţi pot să se adapteze stilului lui Gigi Becali şi al lui MM Stoica”, a comentat Dragomir.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai adăugat că, în opinia lui, tot CFR Cluj este favorită la câștigarea campionatului, deși FCSB a arătat că este într-o mare revenire de formă.

”Cred că CFR-ul va lua campionatul. Să ştiţi că acolo unde sunt turbulenţe, nu există performanţă. Aşa că şi la ei a început dansul controverselor”, a mai spus Dumitru Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 3,90 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT