ADVERTISEMENT
News

Cine este femeia care a bătut-o cu sălbăticie pe Cristina Joia, vedeta Pro TV

Autor: Ana Mirea | 09.11.2020 | 23:49
Cine este femeia care a bătut-o cu sălbăticie pe Cristina Joia, vedeta Pro TV
Atacatoarea Cristinei Joia și-a recunoscut fapta. Sursa foto: protv.ro

Cristina Joia, designer care face parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie”, a ajuns de urgență la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de o șoferiță într-un magazin din Capitală.

ADVERTISEMENT

Femeia care ar fi mutilat-o pe vedeta Pro Tv a fost prinsă de autorități, conform protv.ro.

Ștefania Andrei, o tânără în vârstă de 34 de ani, a fost adusă la Secția 14 din Capitală pentru audieri.

Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia și-a recunoscut fapta

Aceasta a recunoscut că a lovit-o pe Cristina Joia, însă susține că a reacționat astfel pentru că designerul i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină.

ADVERTISEMENT

„Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr”, a declarat femeia.

Ștefania Andrei va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiaza.

ADVERTISEMENT

„Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă şi o să afle că…. am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică pentru să iei poziţie în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri şi să parchezi regulamentar”, a spus Cristina Joia.

Primul schimb de replici între cele două femei a avut loc pe stradă, când Cristina Joia a întrebat-o pe şoferiţă de ce a parcat neregulamentar şi a blocat, practic, intrarea în parcarea magazinului. Întrucât femeia a început să o înjure, Joia şi-a continuat drumul în magazin.

ADVERTISEMENT

Echipa operativă a revăzut înregistrările de pe camera de supraveghere. Aşa a fost identificată şi agresoarea, o tânără de 34 de ani care a răspuns cu o ploaie de înjurături atunci când i s-a atras atenţia că a parcat neregulamentar.

„Victima acestui incident a fost surprinsă de agresiunea celeilalte persoane implicate, neavând timpul necesar pentru a putea întreprinde vreo acțiune menită să o protejeze. Ne arătam solidari cu victima acestei agresiuni și nu suntem de acord cu aceste modalități barbare de rezolvare a unor dispute verbale. Nu cunoaștem motivele, dar sunt sigur că oricare ar fi acestea, ele nu pot reprezenta o justificare într-o societate civilizată”, transmit reprezentanţii magazinului.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au depus mărturie se numără şi casiera care a ieşit din magazin spre maşina atacatoarei şi a astfel a reuşit să reţină numărul de înmatriculare, pe care l-a oferit poliţiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!