Life

Cine este femeia care era s-o omoare pe Mirela Vaida în direct. Ce se știe până acum despre ea

19.03.2021 | 18:59
Cine este femeia care era so omoare pe Mirela Vaida in direct Ce se stie pana acum despre ea
ADVERTISEMENT

O femeie a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, cu o piatră, la începutul emisiunii Acces direct de astăzi, 19 martie. Emisiunea a fost întreruptă la scurt moment după incidentul șocant, iar la revenirea în platou, prezentatoarea Antenei 1 nu s-a putut opri din plâns, încercând să le explice telespectatorilor ce au văzut.

O femeie dezbrăcată a intrat în direct în platoul Acces direct în primul minut după ce a început emisiunea, îndreptându-se cu o cărămidă către prezentatoarea care a strigat ca din gură de șarpe și a fost salvată în cele din urmă de un operator.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, iar femeia a fost între timp reținută de oamenii legii. Din primele informații furnizate chiar de Mirela Vaida pe post, este vorba despre o femeie care ar fi revendicat niște bani pe care îi datora cineva, cel mai probabil într-un caz prezentat în trecut de emisiunea Acces direct.

Cine e femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Aceasta a fost prima concluzie trasă de Mirela Vaida, însă nu este sigură 100% că acea individă care a vrut s-o omoare cu o piatră are de-a face cu evenimentele care s-au prezentat de-a lungul timpului în cadrul acestui show.

ADVERTISEMENT

Mirela crede că femeia ar putea avea vreo legătură cu amenințările pe care le-a primit des în ultima vreme, una dintre amenințările cu moartea venind chiar de la Magdalena Șerban, cunoscută drept criminala de la metrou, care se află în detenție.

„Țipa încontinuu să îi dau banii”

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avea un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu.

ADVERTISEMENT

A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Vaida încercând să-și tragă sufletul la scurt timp după atacul de la Acces direct.

 

Tags: