News

Cine este femeia care i-a făcut un copil lui Codin Maticiuc? Motivul pentru care o ține ascunsă

05.04.2019 | 13:32
Codin Maticiuc si iubita sa a devenit parinti, dar nu vor sa se casatoreasca

Codin Maticiuc a devenit tată de fată, dar iubita sa rămâne un total mister. Tânăra mămică a născut departe de ochii lumii, tocmai în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă cei doi au devenit părinți, se pare că nu vor să se căsătorească, deoarece nu cred în acte. Din informațiile apărute în spațiul public, iubita lui Codin Maticiuc este la fel ca el.

Iubita lui Codin Maticiuc rămâne un mister total

Codin Maticiuc și iubta sa au fost surprinși la cumpărături de spynews.ro. Tânăra este o prezență foarte frecventă în cluburi, la fel ca iubitul său. Se pare că acolo s-au și întâlnit cei doi amorezi, care au devenit între timp părinții Smarandei. Așa o cheamă pe fiica lor, exact ca pe mama lui Codin Maticiuc.

„Nu-ţi face griji, sunt aici. Sunt aici de mult. Te aşteptam”, este mesajul transmis de Codin Maticiuc imediat după ce a devenit pentru prima dată tată. „Uite, tati, acum sunt şi eu tată”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de tatăl său.

Iubita lui Codin Maticiuc ramane un mister total
Iubita lui Codin Maticiuc ramane un mister total

Fiica lui Codin Maticiuc va purta numele bunicii sale, Smaranda

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a declarat recent Codin Maticiuc, la Antena 1.

Codin Maticiuc mai vrea copii, dar nu vrea să se însoare. ”Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc pentru VIVA!