News

Cine este femeia care îl vizita pe Gheorghe Dincă: ”Soțul ei ar fi murit și avea un copil”

09.08.2019 | 12:37
Cine este femeia care il vizita pe Gheorghe Dinca Sotul ei ar fi murit si avea un copil
Vecinii lui Gherorghe Dincă fac dezvăluiri. Ce spun despre criminal. Sursa foto: capital.ro

Criminaliștii încep să facă lumină în cazul crimelor lui Gheorghe Dincă. Mai mulți martori-cheie sunt audiați de DIICOT printre care și trei vecini ai inculpatului. Unul dintre vecinii lui Dincă spune că o femeie îl vizita pe criminalul celor două adolescente destul de des. 

Ce spune un vecin despre misterioasa femeie care îl vizita pe Dincă

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal începe să avanseze. Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă a susținut că nu a simțit miros de fum, în schimb un alt vecin a declarat că a închis toate geamurile crezând că monstrul din Caracal face un grătar. George Răzvan, vecinul lui Dincă este bărbatul care a spus că nu a văzut fum în curtea criminalului, dar a precizat că inculpatul era vizitat de o femeie.

„Am văzut o singură femeie. Una Ioana. Soțul ei ar fi murit și avea un copil de 18 ani. Era înaltă, brunetă, subțirică și cu ochelari negri”, a spus vecinul lui Gheorghe Dincă, conform capital. George Răzvan a mai spus că a aflat de la televizior despre crimele vecinului său și dacă a făcut așa ceva, să plătească.

Cine este femeia care venea în curtea lui Dincă
Unul dintre vecinii lui Dincă spune că o femeie venea să-l viziteze pe inculpat. Sursa foto: stirileportv.ro

Vecinii lui Gheorghe Dincă audiați de DIICOT

Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă a fost audiat de DIICOT, iar la ieșirea din sediul Poliției Caracal a declarat că a primit de la inculpat o cartelă prepay în data de 10 iulie. Cât despre ziua de miercuri, 24 iulie vecinul cirminalului a spus că a fost sunat pe inculpat de trei ori, dar nu i-a răspuns crezând că îl cheamă la un ”șpriț”.

Potrivit surselor din anchetă Gheorghe Dincă ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane care răpea fete și le trimitea peste hotare în țări precum Italia, Anglia și Germania. Și fiica criminalului, Daniela Dincă este suspectată că făcea parte dintr-o rețea de proxenetism racolând fete pentru italienii care veneau să vâneze pe domeniul Artemis Montana din Arad.