Fotbal intern

Cine este femeia care l-a convins pe Diego Fabbrini să semneze cu Dinamo București! O formație din Turcia îi oferea un salariu dublu, dar italianul a refuzat. EXCLUSIV

23.05.2019 | 19:57
Cine este femeia care la convins pe Diego Fabbrini sa semneze cu Dinamo Bucuresti O formatie din Turcia ii oferea un salariu dublu dar italianul a refuzat EXCLUSIV

Mircea Rednic a reușit să convingă un super fotbalist să se alăture proiectului alb-roșilor. FANATIK a anunțat în exclusivitate mutarea care dovedește că formația din Ștefan cel Mare se va lupta la titlu în sezonul viitor. Sursele noastre susțin că un rol determinant în această alegere a mijlocașului italian stă soția acestuia. Cine este femeia care l-a convins pe Diego Fabbrini să semneze cu Dinamo București! Pentru a-i face pe plac, jucătorul a declinat zilele trecute o propunere extrem de tentantă din punct de vedere financiar.

Cine este femeia care l-a convins pe Diego Fabbrini să semneze cu Dinamo București! S-a săturat de provincie

Diego Fabbrini este un jucător cu o viață extrasportivă extrem de liniștită. El s-a căsătorit cu Rachela Gambini, o tânără licențiată în drept pe care o cunoaște de 7 ani. Cei doi au împreună o fetiță, astfel că lumea fotbalistului se învârte în jurul celor două. În momentul în care a fost pus să aleagă între ofertele pe care le are, Fabbrini și-a consultat partenera de viață. (Vezi mai multe imagini cu Rachele, superba soție a viitorului dinamovist, sus în Galeria Foto)

Sursele FANATIK susțin că aceasta s-a opus total rămânerii la Botoșani, dar și variantelor din provincie gen Craiova. Rachela și-a dorit un oraș mai mare, cu mai multe oportunități pentru familia lor, iar capitala României i s-a părut locul ideal. Cuvântul ei a cântărit enorm și în momentul în care reprezentanții clubului Denizlispor, recent promovat în prima ligă turcă, au venit să negocieze cu mijlocașul italian. Turcii îi dădeau un salariu de 300.000 de euro pe an, dar doamna Fabbrini a preferat să rămână în România, considerând că este o țară mult mai sigură din toate punctele de vedere.

Diego Fabbrini Rachele Gambini
Diego Fabbrini și Rachele Gambini s-au cunoscut în urmă cu 7 ani. Acum sunt căsătoriți și au împreună o fetiță. Sursa foto: facebook.com

Campania de achiziții continuă

Aducerea lui Diego Fabbrini este doar prima lovitură pregătită de Mircea Rednic și președintele Bogdan Bălănescu. Din informațiile noastre, Dinamo încearcă să mai rezolve în perioada următoare trei, patru transferuri importante. Sunt vizate toate compartimentele din lot, iar fotbaliștii care vor fi aduși vin să fie titulari.

Pentru a semna cu Dinamo, Fabbrini a cerut un contract care să respecte valoarea sa: 15.000 de euro pe lună! Abilitatea conducătorilor din Ștefan cel Mare a făcut ca oferta să ajungă la acea sumă, dintr-un salariu care să nu depășească plafonul lotului la care se adaugă bonusuri foarte consistente pentru performanțele individuale și alături de grup.

  • 2012 este anul în care Diego Fabbrini și Rachela Gambini s-au cunoscut
  • 720 de mii de euro este cota italianului Diego Fabbrini, conform Transfermarkt