Life

Cine este femeia cu care s-ar iubi în secret Vladimir Putin. Este vorba de o gimnastă celebră

02.07.2020 | 13:34
Cine este femeia cu care sar iubi in secret Vladimir Putin Este vorba de o gimnasta celebra
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin (67 de ani) a divorțat după 31 de ani de căsnicie, separarea oficială de fosta sa soție,  Ludmila, făcându-se la începutul anului 2014. Acela a fost și momentul în care au apărut zvonuri potrivit cărora motivul separării ar fi relația extraconjugală a politicianului.

Presa din Rusia speculează de ceva vreme pe marginea subiectului, Alina Kabaeva (37 de ani) fiind vedeta despre care se spune că formează un cuplu cu nimeni altul decât renumitul politician, Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă, campioană olimpică în repetate rânduri, a fost văzută recent cu un inel care seamănă cu o verighetă, mass media scriind că cei doi s-ar fi căsătorit în mare secret, mai ales că este vorba și de doi copii la mijloc.

Cu cine formează un cuplu politicianul rus, Vladimir Putin

Relația dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva, numită și „prima amantă a Rusiei” ar fi început în urmă cu 12 ani, anul trecut renumita sportivă aducând pe lume și primii ei copii, gemeni.

ADVERTISEMENT

Se presupune că micuții sunt ai președintelui Federației Ruse, mai ales că a fost văzut în trecut alături de cunoscuta campioană la o clinică de fertilitate din Elveția. Se întâmpla în anul 2015 când cei doi au fost surprinși ieșind din clinica preferată de oamenii bogați.

În urmă cu mai bine de un an, pe 7 mai 2019, presa din Rusia a scris că Alina Kabaeva a adus pe lume primii ei copii. Gemenii s-au născut la Maternitatea Kulakov din Moscova, întregul etaj unde era internată gimnasta fiind evacuat în totalitate.

ADVERTISEMENT

În plus, se pare că sute de gărzi de corp au avut grijă ca nimeni să nu tulbure liniștea proaspetei mămici. De atunci iubita secretă a politicianului a fost văzută din ce în ce mai rar la evenimentele publice. Alina Kabaeva este vizibil schimbată acum și pare mai bătrână.

Cine este gimnasta Alina Kabaeva, iubita secretă a lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva și-a încheiat cariera de gimnastă în urmă câțiva ani, în perioada 2007 – 2014 fiind membru al Dumei de Stat. Începând cu anul 2014 sportiva face parte din comitetul Grupului Național Media, cel mai mare trust mass-media din Rusia.

ADVERTISEMENT

Femeia din umbra politicianului a apărut și pe coperta revistei „Vogue”, în ianuarie 2011. Totodată, vedeta a interpretat și un rol în filmul „Red Shadow” care a apărut pe micile ecrane în anul 2001.

 

ADVERTISEMENT