Life

Cine este femeia cu care se iubește Ovidiu Lipan Țăndărică. Sunt împreună de 18 ani

Ovidiu Lipan Țăndărică este cunoscut ca un adevărat Don Juan, dar cu toate acestea este extrem de discret când vine vorba de viața sa sentimentală.
28.08.2021 | 13:41
Cine este femeia cu care se iubeste Ovidiu Lipan Tandarica Sunt impreuna de 18 ani
Cine este femeia cu care se iubește Ovidiu Lipan Țăndărică. Sunt împreună de 18 ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fostul baterist al formației Phoenix se iubește cu o femeie de circa 18 ani, relație care nu este deloc cunoscută publicului larg, cum a fost cea cu artista Corina Chiriac.

Ovidiu Lipan Țăndărică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o avocată în vârstă de 50 de ani, blondină și distinsă, care nu dorește să apară în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în anul 2004, la Muzeul Țăranului Român, unde femeia venise să achiziționeze mărțișoare. Atunci artistul s-a îndrăgostit lulea de ea.

Ovidiu Lipan Țăndărică, relație de 18 ani. Cine este femeia care i-a furat inima artistului

Cântărețul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care îi este alături de 18 ani și nu ezită să o complimenteze ori de câte ori are ocazia, chiar și atunci când sunt la distanță.

ADVERTISEMENT

În plus, artistul are o relație specială cu aleasa inimii sale, Ovidiu Lipan Țăndărică precizând că iubita sa a studiat în străinătate, cunoaște mai multe limbi străine și e foarte cultă.

„E o persoană absolut deosebită, un om cald și prietenos. Da, putem spune că relația noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună.

ADVERTISEMENT

Am o singură femeie pe care o apreciez și căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaște câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. 

Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică. Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înțelegere.

ADVERTISEMENT

Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie. Da, e culmea, știu. Eu gătesc, eu fac piața, eu condimentez, fiindcă îmi place teribil de mult.

Până și sandvișurile mele sunt altfel, nu sunt niște sandvișuri obișnuite. Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecați, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Ovidiu Lipan Țăndărică și iubita
Ovidiu Lipan Țăndărică și iubita. Au o relație de 18 ani. Sursa foto: click.ro.

Ovidiu Lipan Țăndărică, gata de nuntă. Unde va avea loc ceremonia

Mai mult decât atât, Ovidiu Lipan Țăndărică nu exclude posibilitatea să se căsătorească a doua oară. Fostul baterist a fost însurat în trecut cu o nemțoaică pe nume Sabina, care i-a dăruit un fiu ce l-a făcut bunic recent.

Cel mai probabil nunta artistului cu frumoasa avocată va avea loc cât de curând, dar nu pe meleagurile natale, ci în Germania, acolo unde trăiește de ani buni.

ADVERTISEMENT