Life

Cine este femeia împușcată mortal de Alec Baldwin, pe platoul de filmare

Actorul Alec Baldwin a șocat o lume întreagă! Artistul este acuzat pentru moartea unei persoane și rănirea alteia pe platourile de filmare.
22.10.2021 | 16:02
Cine este femeia impuscata mortal de Alec Baldwin pe platoul de filmare
Cine este femeia împușcată mortal de Alec Baldwin, pe platoul de filmare. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

În vârstă de 63 de ani,  Baldwin este actorul principal în westernul „Rust”, unde s-a produs recent tragedia. Regizorul filmului Joel Souza și Halyna Hutchins au fost împucați.

Femeia, care este directorul de imagine al producției, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost transportată cu un elicopter la cea mai apropiată unitate medicală.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu a mai putut fi salvată, decesul ei fiind declarat la vârsta de 42 de ani. Alec Baldwin este cel care a împușcat-o accidental.

Cine este Halyna Hutchins, femeia omorâtă accidental de Alec Baldwin

Regretata Halyna Hutchins s-a născut în Ucraina și a crescut în copilărie la o bază militară din Arctica. A studiat jurnalismul la Kiev și chiar s-a implicat în fotografia de modă.

ADVERTISEMENT

„Am crescut înconjurată de reni și submarine nucleare”, scria la un moment dat directorul de film pe blogul personal, notează RTE.

„Am vrut să învăț estetica iluminatului – cum creezi starea de spirit, sentimentul”, spunea regretata Halyna Hutchina în urmă cu ceva ani despre fotografia de modă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a mutat în Los Angeles. Și-a început cariera filmând propriile experiențe în sporturi extreme, cum ar fi parașutismul și speologia.

A urmat Institutul American de Film, în perioada 2013 – 2015. Directorul de imagine al filmului „Rust” își croia de ceva ani un nume important în această industrie.

ADVERTISEMENT

În anul 2019 revista American Cinematographer scria că este un adevărat star în devenire, Halyna Hutchins fiind artistul care făcea magia să fie captată cu ajutorul luminii.

ADVERTISEMENT
Halyna Hutchins își iubea meseria
Halyna Hutchins își iubea meseria. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Ce părere avea Halyna Hutchins despre cinematografie

Rolul și implicit, meseria acesteia era să obțină cu ajutorul camerei de fotografiat cele mai bune imagini pe care ulterior oamenii să le vadă pe marele ecran.

De-a lungul anilor Halyna Hutchins a lucrat la numeroase producții, printre care se numără: filmul de supereroi cu buget redus „Archenemy”, horrorul „Darlin” sau thrillerul polițist „Blindfire”.

„Un lucru pe care l-am învățat este că cinematografia nu este ceva pe care îl faci singur. Este un proiect de grup. 

Trebuie să-ți dezvolți propria viziune, dar cheia unui film de succes este comunicarea cu regizorul și echipa ta”, preciza directorul de film pentru American Cinematographer, mai arată sursa citată.

Din păcate, destinul ei s-a încheiat tragic în cursul zilei de joi, 21 octombrie 2021, pe platourile de filmare, acolo unde-și făcea meseria cu cea mai mare plăcere.

Tags: