News

Cine este femeia ucisă în dubla crimă din județul Bacău. Fiica cea mare, martoră la tragedie

O femeie de 35 de ani și fiica sa cea mică în vârstă de 10 ani au fost ucise de vărul soțului femeii, care a intrat peste ele în casă. La tragedie a asistat fiica cea mare a femeii.
31.07.2022 | 13:03
Cine este femeia ucisa in dubla crima din judetul Bacau Fiica cea mare martora la tragedie
Poliția face cercetări în cazul tragediei Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Se pare că cea de a doua țintă a ucigașului era chiar fiica cea mare, în vârstă de 12 ani, dar sora ei cea mică a început să țipe, iar agresorul s-a întors către aceasta din urmă și a înjunghiat-o.

Cine este femeia ucisă în dubla crimă din județul Bacău

Bărbatul, care era văr cu soțul femeii și al cărui motiv rămâne încă necunoscut, și-a pus capăt zilelor când a realizat grozăvia faptelor sale.

ADVERTISEMENT

Femeia a reușit să ajungă la o vecină să îi ceară ajutor și a sfârșit în brațele acesteia.

Potrivit Ziarul de Iași, copila cea mare a fost preluată de DGASPC Bacău, iar bunicii materni, părinții femeii ucise, vor meargă la DGASPC să o aducă pe fată acasă.

ADVERTISEMENT
femeie ucisa jud Bacau
Femeia ar fi avut o relație cu ucigașul Foto: Ziarul de Iași

Din primele informații furnizate de autorități reiese că, “la data de 30 Iulie, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Gioseni ar fi trei persoane înjunghiate.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale,  criminaliști și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani din comuna Gioseni ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10 ani, ambele decedând.

Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni, incompatibile cu viața.

Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror”.

ADVERTISEMENT

Gelozia ar fi stat la baza tragediei

Cei doi ar fi avut o relaţie, spun vecinii pentru Știrile Pro TV, iar când femeia a vrut să pună capăt aventurii, amantul a jurat răzbunare.

„Era liniştit, dar în ultimul timp a fost deprimat din cauza altor probleme. Ei or fi avut o relaţie înainte şi acum le-a dat deoparte şi la revedere s-au încins spiritele”, susține unul dintre vecini, Dan Farcaș.

Soțul victimei este plecat la muncă în străinătate şi, potrivit vecinilor, acum încearcă să găsească bani să vină acasă.

ADVERTISEMENT
Tags: