News

Cine este fiul Zinei Dumitrescu! Cu ce se ocupă Cătălin Negreanu

28.03.2019 | 16:10
Cine este fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu?

Fiul Zinei Dumitrescu a reluat relația cu mama sa, iar, anul trecut, a vizitat-o după mai bine de trei ani. Fosta creatoare nu mai știa nimic de cel caruia îi dăduse viață. Din nefericire, la fiecare întrebare despre fiul său, evita să răspundă. Creatoarea declara doar că se află în Elveția și că nu are cum să vină în România. Mama Zina, așa cum era cunoscută, număra orele înainte ca acesta să ajungă la azilul unde locuia.”Da, a venit să o vadă. I-am lăsat singuri. Zina a plans de bucurie”, a mărturisit pentru Libertatea directorul azilului, Ion Cassian.

Cine este fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu?

Fiul Zinei a fost director de PR în anul 2016, moment în care a fost implicat într-un scandal cu o fostă colegă de la ziar. „Şef îmi era domnul Cătălin Negreanu, Director de PR, fiu al doamnei Zina Dumitrescu.

Un om inteligent, dar destul de nepoliticos şi răutacios cu cele 3 gîsculiţe studente din subordine. Eu eram aia desemnată să-i duc şi să-i aduc costumele de la Nufărul, să plimb cîinele vecinului, să îi răspund la telefon la 11 seara să îi aduc aminte unde şi-a lăsat cravata. Profesional nu strălucea omul, noroc că eram mulţi şi ne veneau idei la grămadă”, a scris colega lui Negreanu pe blogul printesaurbana.ro.  Zina Dumitrescu declara mereu desprer acesta că este plecat în Elveția, motiv pentru care nu avea cum să o viziteze atât de des.

Cine este fiul Zinei Dumitrescu?
Cine este fiul Zinei Dumitrescu? Cu ce se ocucpa Cătălin Negreanu

Fiul Zinei a internat-o la azil pe Zina Dumitrescu

Chiar Cătălin Negreanu a luat deciizia de a o interna pe mama sa la azilul de bătrâni Casa Snagov din Ghermănești. Totul s-a petrecut în anul 2011. când tânărl a recunoștea că era depășit de situație. Apropiații l-au judecat aspru pe unicul fiu al creatoarei, după ce și-a abandonat mama.

Tags: