Life

Cine este Florin Cerghit, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. Canotajul şi fotografia sunt pasiunile sale

Cine este Florin Cerghit, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. Tânărul are așteptări de la reality show și mizează pe atuurile sale pentru a le cuceri pe concurente.
28.04.2022 | 09:59
Florin Cerghit, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Cerghit este ispită masculină la Insula Iubirii 2022 și crede că le poate cuceri pe concurentele venite în competiție pentru a-și testa relațiile de iubire cu partenerii lor. Printre pasiunile sale se numără canotajul și fotografia.

Cine este Florin Cerghit, ispită la Insula Iubirii 2022: Vârstă, ocupaţie, pasiuni

Sezonul șase al unuia dintre cele mai așteptate reality show-uri, Insula Iubirii, va avea premiera pe 2 mai la Antena 1. Prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, a anunțat surprize pentru telespectatori și povești inedite ale concurenților.

ADVERTISEMENT

Printre cele zece ispite masculine se numără și Florin Cerghit, un tânăr antreprenor în vârstă de 26 de ani. Acesta susține că a pregătit o strategie bine pusă la punct pentru a le ispiti pe concurentele acestui sezon.

S-a născut în orașul Vulcan din județul Hunedoara, iar în prezent locuiește în Făgăraș, județul Brașov. A studiat la Colegiul Național Doamna Stanca, potrivit descrierii sale de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Florin Cerghit a acceptat cu bucurie să participe la acest sezon al show-ului matrimonial. A venit cu planuri mari pe Coconut Island, o locație de vis din Thailanda, acolo unde este filmat show-ul.

Tânărul are mai multe pasiuni, iar printre acestea se numără și canotajul. Este antreprenor de meserie, dar și fotograf, fiind pasionat și de călătorie, așa cum reiese din imaginile postate pe contul său de Instagram. Are fotografii din mai multe locații din România, dar a vizitat și Austria.

ADVERTISEMENT
Florin Cerghit Insula Iubirii
Florin Cerghit, ispită masculină la Insula Iubirii. Sursa foto: Instagram

Florin Cerghit are deja multe admiratoare înainte de începutul sezonului șase Insula Iubirii. Are deja în jur de 1.800 de urmăritori pe Instagram și sute de aprecieri la fotografii.

Acesta i-a întâlnit și pe Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu și a postat o imagine alături de aceștia pe pagina sa de Instagram. Potrivit fotografiilor de pe rețelele sociale, Florin Cerghit pare să fi cochetat și cu moda.

ADVERTISEMENT

Ce aşteptări are Florin Cerghit de la Insula Iubirii

Florin Cerghit se descrie ca făcând parte din tiparul bărbatului cuminte, cu mult bun simț dar, în același timp, competitiv și orgolios. Acesta a venit în competiție cu o strategie foarte bine pusă la punct și nu exclude posibilitatea de a părăsi Insula alături de una dintre concurente.

Mai exact, încă de la începutul competiției, Florin se va remarca drept băiatul care îi va fi alături fetei care suferă din dragoste, care va putea plânge pe umărul său. Rămâne de văzut dacă strategia lui va avea sau nu succes în cadrul celui mai așteptat reality show de la Antena 1.

De asemenea, Florin Cerghit este de părere că cei care vin la emisiune să-și testeze relația cu deja probleme în cuplu, altfel nu s-ar mai afla pe insulă.

“Odată ce vii aici să îți testezi relația, să spunem așa, ai ceva în relația aia. Asta e ideea mea. Nu exclud faptul că aș putea să plec cu cineva de aici.”, a spus Florin Cerghit în clipul video de prezentare de pe pagina emisiunii.

Celelalte nouă ispite masculine ale sezonului șase sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sezonul șase Insula Iubirii va avea premiera luni, 2 mai 2022, la Antena 1, de la ora 20:30. Reality show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână, lunea și marțea, de la aceeași oră.

La cârma emisiunii rămâne, la fel ca în celelalte sezoane, Radu Vâlcan. Producătorii anunță multe surprize în noul sezon, începând chiar de la poveștile de viață ale cuplurilor și ispitelor și până la provocările pe care le vor avea concurenții.

ADVERTISEMENT