News

Cine este Florin Muntean Jr, bărbatul înșelat de soție cu Ciprian Marica. Fost campion european de baschet la juniori

29.04.2020 | 20:35
Cine este Florin Muntean Jr barbatul inselat de sotie cu Ciprian Marica Fost campion european de baschet la juniori
Florin Muntean Junior (nr. 69), fost jucător de baschet. FOTO: Libertatea
ADVERTISEMENT

Florin Muntean Junior, bărbatul înșelat de soția sa, Ana, cu Ciprian Marica, care a și avut nedorita șansă să îi prindă în flagrant la hotel, este un fost jucător de baschet, campion european U18 la divizia B în 2006.

Cine este bărbatul înșelat de soție cu Ciprian Marica

Ciprian Marica a intrat în atenția tabloidelor după ce o filmare din vara anului 2019 a fost publicată de Ziar de Cluj, în care apare la bustul gol, acoperit doar de un prosop, într-o cameră de hotel din Ardeal.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost filmate de Florin Muntean Junior, iar femeia alături de care era Ciprian Marica la hotel era Ana Muntean, nimeni alta decât soția lui Muntean.

Florin Muntean Junior este fiul fostului director Transgaz, unul dintre liderii Partidului Național Liberal din Mediaș.

ADVERTISEMENT

Înainte de întâmplarea nefericită din vara anului 2019, Florin Muntean Junior a jucat baschet la Gaz Metan Mediaș. Fiul fostului director Transgaz a făcut parte din echipa României, campioană europeană U18 – divizia B, în 2006, alături de nume precum Vlad Moldoveanu, Titus Nicoară și Cătălin Baciu.

În ciuda faptului că și-a prins soția în camera de hotel cu Ciprian Marica, Florin Munteanu Junior a ales să nu întrerupă căsătoria începută în 2015.

ADVERTISEMENT
  • 32 de ani are Florin Muntean

Ciprian Marica are doi copii cu Ioana Marcu

Ciprian Marica se află într-o relație de mai mulți ani cu Ioana Marcu, o tănară absolventă a Facultății de Medicină în 2018. Cei doi au împreună doi copii.

În urmă cu doi ani, Ciprian Marica a fost una dintre persoanele publice care au militat pentru ieșirea românilor la vot pentru referendumul „familiei tradiționale”, în ciuda a ceea ce avea să facă doar câteva luni mai târziu.

ADVERTISEMENT

Mergeţi la vot, trebuie să fim peste şase milioane ca să ne putem păstra familia tradiţională! Votează DA!”, transmitea Ciprian Marica, patronul clubului de fotbal Farul Constanța, din Liga 2.

ADVERTISEMENT