Life

Cine este Florin Revesz de la Chefi la Cuțite. Concurentul a trecut prin toate echipele

Florin Revesz de la Chefi la Cuțite este face parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Concurentul a trecut, până în acest moment, prin toate echipele.
08.06.2021 | 16:10
Cine este Florin Revesz de la Chefi la Cutite Concurentul a trecut prin toate echipele
Cine este Florin Revesz de la Chefi la Cuțite. Concurentul a trecut prin toate echipele. Suraa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Florin Revesz de la Chefi la Cuțite este unul dintre cei mai buni concurenți din cadrul sezonului nouă al show-ului culinar. Inițial, tânărul a început să studieze ingineria, însă a renunțat în favoarea meseriei de bucătar.

Inițial, bucătarul a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Ulterior, Florin Dumitrescu l-a luat în echipa sa, doar ca să ajungă și în echipa verde, condusă de Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Cine este Florin Revesz de la Chefi la Cuțite. Concurentul a trecut prin toate echipele

Florin Revesz are 27 de ani și i-a impresionat pe cei trei jurați cu rețeta sa de scoici Saint Jacques. Inițial, tânărul a intrat în echipa lui Chef Scărlătescu, însă Florin Dumitrescu a folosit amuleta albastră și l-a luat în echipa lui.

La un moment dat, Sorin Bontea l-a luat pe Florin Revesz în echipa sa cu ajutorul amuletei, doar ca să fie luat înapoi de Florin Dumitrescu, unde a și rămas.

ADVERTISEMENT

De doi ani, Florin Revesz gătește profesionist și se bucură că a ales această meserie în detrimentul celei de inginer.

„Toți cei din familie își doreau să devin un domn respectat în viață, un inginer…

Mi-am dat seama că bucătăria este mai mult decât o pasiune, că ar putea să fie un mod de viață și, până la urmă, în paralel cu Facultatea de construcții am făcut și bucătărie.

ADVERTISEMENT

Eu sunt sigur că o să ajung un bucătar bun și voi lua și acea licență de inginer ca să pot să o pun în ramă acasă, să o vadă mama și cu tata de fiecare dată când trec pe lângă ea”, a declarat acesta la audiții.

Florin a venit la Chefi la Cuțite pentru a-și convinge părinții că bucătăria a fost alegerea cea mai potrivită și că nu a greșit atunci când a renunțat la inginerie.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Antena 1 consideră că bucătăria nu este doar o pasiune, ci și un mod de viață.

De altfel, scoicile Saint Jacques au fost gătite după o rețetă inventată chiar de el, fără a se inspira de undeva. Jurații i-au acordat o șansă de a merge mai departe în competiție, chiar dacă nu are multă experiență în domeniu.

ADVERTISEMENT