News

Cine este fostul deputat care ar fi cauzat scandalul dintre Marian Vanghelie și soția sa. Oana Mizil ar fi vorbit prin mesaje cu el

Cine este fostul deputat care ar fi cauzat scandalul dintre Marian Vanghelie și soția sa.
27.07.2021 | 20:58
Cine este fostul deputat care ar fi cauzat scandalul dintre Marian Vanghelie si sotia sa Oana Mizil ar fi vorbit prin mesaje cu el
Cine este fostul deputat care ar fi cauzat scandalul dintre Marian Vanghelie și soția sa. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Oana Mizil susținea că cearta dintre ea și soțul ei a pornit din cauza faptului că dorea să meargă la mare, iar soțul ei nu putea atunci când ea dorea să facă acest lucru, ultimele informații din presa arată că nu acesta ar fi motivul real al cerții.

Cine este fostul deputat care ar fi cauzat scandalul dintre Marian Vanghelie și soția sa, Oana Mizil

Potrivit Gândul, cei doi soți s-ar fi certat din cauză că Marian Vanghelie ar fi avut o criză de gelozie. Fostul edil din Sectorul 5 al Capitalei ar fi aflat că soția sa ar fi vorbit prin mesaje cu un fost deputat.

ADVERTISEMENT

Acesta a făcut o criză de gelozie când a aflat aceste lucruri și atunci a început cearta dintre el și Oana Mizil, în urma căreia aceasta a fost smucită și îmbrâncită, iar ulterior a ajuns la spital pentru că i-a crescut tensiunea foarte mult și a făcut un atac de panică.

Cel cu care ar fi vorbit soția lui Marian Vanghelie este fostul deputat Bogdan Diaconu, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Deputatul neagă orice legătură cu soția lui Marian Vanghelie

Totuși, acesta a negat că ar fi vorba despre orice fel de relație între el și Oana Mizil și mai mult decât atât, el a declarat că el nu am mai vorbit cu aceasta din anul 2016.

„Nu am absolut nicio legătură cu această poveste. Nu am mai vorbit cu doamna Mizil din 2016, de când mi-a încetat mandatul parlamentar”, a declarat Bogdan Diaconu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Discuția dintre cei doi nu ar fi avut-o o natură amoroasă, conform surselor citate de Gândul, dar Marian Vanghelie s-ar fi înfuriat la culme când a văzut că soția lui are conversații cu alt bărbat pe aplicația Whatsapp.

Mai mult decât atât, acesta l-a sunat pe Bogdan Diaconu și chiar l-ar fi amenințat cu bătaia.

Apoi, Oana Niculescu Mizil a fost luată în vizor și cei doi au început să se certe, iar Marian Vanghelie s-a enervat când soția lui i-ar fi spus că va ajunge în închisoare în curând.

ADVERTISEMENT

Atunci, el și-ar fi lovit soția „cu pumnii și picioarele”, după cum susține Gândul.

Dezvăluirile nu se opresc aici, pentru că Oana Mizil i-ar fi spus soțului său că nu îl va vizita la închisoare, iar el a amenințat-o cu moartea, conform sursei.

ADVERTISEMENT