Life

Cine este fostul iubit al lui Bie Adam de la America Express. Celebrul artist a avut o relație și cu Elena Chiriac

Bie Adam a acceptat provocarea America Express alături de mama sa. Deși au întâmpinat și dificultăți pe traseu însă, cele două au reușit să își revină mereu.
07.02.2023 | 12:43
Cine este fostul iubit al lui Bie Adam de la America Express Celebrul artist a avut o relatie si cu Elena Chiriac
Cine este fostul iubit celebru al lui Bie Adam de la America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce știm însă despre Bie Adam de la America Express? Tânăra este un vlogger de succes în România și are nenumărați abonați pe canalul ei de YouTube.

Cine a fost iubitul celebru al lui Bie Adam de la America Express

Poveștile ei, dar și conținutul creat sunt pe placul nenumărator internauți, iar toate astea i-au adus notorietate tinerei.

ADVERTISEMENT

Despre viața amoroasă a lui Bie Adam, pe numele său real, Bianca Adam, nu se cunosc însă prea multe detalii, ci doar ce a vrut tânăra să facă public.

În urmă cu ceva timp, vloggerița a avut o relație cu un celebru artist din România. Este vorba despre Cucu de la Noaptea Târziu.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că bunul său coleg de trupă, Cuza, a participat la rândul său la America Express acum ceva timp, când emisiunea se numea Asia Express.

Bie Adam și Cucu de la Noaptea Târziu au format un cuplu în 2015 și păreau extrem de fericiți. Cei doi postau imagini pe rețelele de socializare împreună, însă se pare că ceva nu a funcționat.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au spus adio după nu foarte multă vreme, însă au decis să rămână prieteni în continuare. Tocmai din acest motiv, aceștia mai pot fi văzuți împreună, deși mulți poate nu au știut sau au și uitat de relația lor.

Cucu de la Noaptea Târziu, relație cu Elena Chiriac?

Iar Cucu de la Noaptea Târziu ar mai fi avut o idilă și cu Elena Chiriac, sau cel puțin așa susțineau zvonurile de acum ceva timp, dar și declarațiile făcute de Cucu

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte însă, Elena Chiriac, care a participat la Survivor România, a negat tot timpul acest lucru și spunea că nimic din ce spune artistul sau se zvonește în spațiul public nu este adevărat. 

Astfel, rămâne încă un mister dacă cei doi au avut sau nu o relație.

”Ce pot eu să fac în situația asta mai mult decât să îmi spun versiunea mea de poveste care este cea adevărată.

Eu vreau în momentul ăsta, când sunt eu acasă, să vină Cucu lângă mine sau să vină Cucu la televizor și să mai spună încă o dată că am fost împreună și îți spun 100% sigur că nu o să o facă.”, a spus Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT