News

Cine este fostul primar PSD găsit împușcat în cap. Dispăruse de acasă în urmă cu câteva zile

Un fost primar PSD al comunei Husnicioara a fost găsit împușcat în cap, la câteva zile după ce sora sa alertase poliția că bărbatul a dispărut. Primarul suferea din dragoste, potrivit apropiaților.
02.09.2022 | 07:47
Cine este fostul primar PSD gasit impuscat in cap Disparuse de acasa in urma cu cateva zile
Un fost primar PSD s-a sinucis. Foto: Actual Mehedinți
ADVERTISEMENT

Bărbatul suferea din dragoste, potrivit localnicilor. Pe internet, Claudiu Rujoi distribuia frecvent imagini cu cei doi copii ai săi din primele două căsătorii.

Un fost primar PSD s-a împușcat în cap

Individul în vârstă de 43 de ani a lăsat în urmă doi copii minori, după ce a ales să se împuște în cap cu o pușcă de vânătoare.

ADVERTISEMENT

“S-a despărțit de soție. Cred că a căzut în depresie. Acum trei săptămâni, ne-am văzut la un chef. Are doi copii: din prima căsătorie – o fetiță, din a doua – un băiețel. De două zile, nu a mai dat niciun semn de viață. În seara aceasta, a sunat sora lui, pentru că nu a dat de el și a trimis un vecin acasă la el – acesta l-a găsit împușcat.

S-a împușcat singur. Eu nu intrai în casă. Băieții, care îl văzură, spun că nu poate fi recunoscut la față. S-a împușcat cu arma de vânătoare. A fost primar, provenea dintr-o familie bună. El a fost primar un mandat, iar tatăl lui a fost primar câteva mandate. Are 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Am înțeles că ar fi discutat, duminică – luni, cu cea de-a doua soție. Am trimis pe cineva după ea, să vină, acum, aici. A picat în depresie, era și orgolios – nici părinților nu le-a spus că suferă după cea de-a doua soție”, a explicat un apropiat al bărbatului, conform Actualmehedinti.ro

Ipoteza depresiei pe fondul geloziei e confirmată și de un alt localnic. Oamenii spun că soția l-ar fi părăsit pe primar pentru un alt bărbat, undeva în luna iulie.

ADVERTISEMENT

“Ce putem zice? Cine se aștepta la așa ceva? Am rămas surprins. El a fost primar. Un om de nota 20! Păcat de el! Era de vârsta fiicei mele. S-a despărțit de nevastă și de asta a recurs la acest gest.

A mai fost căsătorit, iar din prima căsătorie, avea o fetiță. Din cea de-a doua căsătorie, avea un băiețel. Cea de-a doua soție a plecat de acasă de prin luna iulie. Am înțeles că l-ar fi părăsit pentru altul. Putea să țină și 100 de femei, dar nu trebuia să se sinucidă. Băiețelul are 2 – 3 ani, iar fetița – vreo 10 ani.

ADVERTISEMENT

Nu avea datorii, nu era violent. Era respectuos, cumsecade. Își dorea să candideze, din nou, la primărie. Păcat de el! Nu pot să cred că s-a întâmplat o asemenea tragedie”, a povestit un alt locuitor al comunei. Claudiu Rujoi a fost primar în comună în perioada 2012-2016, din partea Partidului Social Democrat.

ADVERTISEMENT