Life

Cine este Gheboasă, participantul Survivor care a cerut să plece acasă. Acuzat de furt în mall și scandal inventat pentru creșterea vizualizărilor

Cine e Gheboasă, concurentul Survivor care a cerut să plece acasă. A fost acuzat de furt într-un mall și a inventat un scandal.
12.01.2023 | 08:08
Cine este Gheboasa participantul Survivor care a cerut sa plece acasa Acuzat de furt in mall si scandal inventat pentru cresterea vizualizarilor
Gheboasă, acuzat de furt. Trapperul a inventat și un scandal. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gheboasă, concurentul de la Survivor 2023 care a cerut să plece acasă din propria inițiativă, a avut parte de mai multe scandaluri. Anul trecut, trapperul a fost acuzat de furt. Mai mult, a inventat și un scandal pentru a-și crește numărul de vizualizări.

Cine este, de fapt, Gheboasă, concurentul de la Survivor 2023 care a părăsit competiția de bunăvoie. A fost acuzat de furt

Pe numele său real Gabriel Gavriș, tânărul de 21 de ani este unul dintre cei mai ascultați cântăreți trap ai momentului.

ADVERTISEMENT

Descoperit de Grasu XXL, Gheboasă a ajuns rapid în trending cu melodiile lansate până acum. Cea mai cunoscută este “Dă-i țiganca”, care până acum a strâns deja peste 12 milioane de vizualizări.

Gheboasă a participat și la One True Singer anul trecut, însă a fost descalificat după ce a încălcat regulamentul competiției.

ADVERTISEMENT

Tânărul a participat și la Survivor România 2023, însă a șocat pe toată lumea în ediția de aseară, atunci când a cerut să plece acasă de bunăvoie. 

Fostul concurent era nominalizat pentru eliminare, alături de DOC și Maria Constantin. Interpreta de muzică populară este cea care a avut cele mai puține voturi.

ADVERTISEMENT

La consiliul de nominalizare, Gheboasă și-a exprimat dorința de a pleca acasă, la soția lui. Din acest motiv, le-a cerut fanilor să nu-l voteze, lucru care nu s-a întâmplat. Cântărețul a fost criticat dur pentru gestul său de a părăsi competiția în acest fel.

De-a lungul timpului, Gheboasă a avut parte de numeroase scandaluri. În urmă cu câteva luni, tânărul a fost acuzat că ar fi vrut să fure câteva perechi de chiloți dintr-un mall din Capitală, însă ar fi fost oprit la timp.

ADVERTISEMENT

O persoană din magazin l-a văzut la momentul respectiv și a filmat întâmplarea. Un angajat l-a alergat pe tânărul trapper și l-a acuzat de furt. Tânărul s-a certat dur cu el, enervat de faptul că angajații de la magazin nu l-au recunoscut.

“El nu știe cine sunt, știi? Tocmai de aia, fugea pe acolo, băi, a furat chiloții.”, a spus Gheboasă pe Tik Tok, după care a fost aspru criticat de internauți.

Gheboasă, scandal inventat pentru a avea mai multe vizualizări

Acum câteva luni, Gheboasă și Bogdan de la Ploiești au avut un scandal uriaș în mediul online. În cele din urmă, trapperul a dezvăluit că totul a fost inventat. Totul s-a întâmplat în preajma lansării piesei celor doi, “Dacă n-ai bani”.

Trapperul a explicat că a inventat acest scandal cu manelistul tocmai pentru a crește vizualizările piesei, lucru care s-a și întâmplat. Melodia a strâns peste 31 de milioane de vizualizări pe YouTube.

“A fost o idee foarte bună de a lansa piesa cât mai sus și de a afla toată lumea despre piesa ‘Dacă n-ai bani’, noi știam că e o piesă foarte bună, dar nu toată lumea o știa, și noi ne așteptam să o știe toată lumea, așa că am făcut discuții pe Instagram, pe Tik Tok.

Oamenii deja au început să digere altfel scandalurile de genul, de marketing, și n-am prins hate, a prins foarte bine, a mers totul fix cum plănuiam.”, a declarat Gheboasă pentru cancan.ro.

De asemenea, tânărul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bogdan de la Ploiești. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar Gheboasă i-a asigurat pe fani că vor mai avea proiecte împreună și în viitor.

Gheboasă, scandal uriaș cu Yamato Zaharia

Tot anul trecut, Gheboasă a fost protagonistul unui alt scandal, de data aceasta cu Yamato Zaharia, cel care a arbitrat meciul său din cușca MMA cu Zannidache.

Gheboasă a pierdut meciul cu câștigătorul Survivor 2021, după care a mers în clubul Nuba. Acolo l-a întâlnit pe Yamato Zaharia.

Nemulțumit că a pierdut, trapperul a devenit agresiv cu arbitrul. Acesta din urmă l-a apucat pe Gheboasă de gât și i-a cerut să plece de la masa lui.

“Ce s-a întâmplat aseară? L-am văzut pe Gheboasă, m-am uitat la el, am zâmbit, el a venit la mine să-și exprime nemulțumirea față de cum am arbitrat meciul dintre el și Zanni, că pe el l-am ridicat mai repede, iar pe Zanni nu l-am ridicat. După care a spus niște cuvinte urâte la adresa mea.

Eu l-am prins frumos de gâtul lui de găinușă, nu mai are importanță ce s-a întâmplat și ce a fost și i-am spus: Tu ai apărut ca ciuperca după ploaie, ești aici de 5 luni, un an.

Eu muncesc de 20 de ani. I-am dat frumos drumul la guler, a plecat.”, i-a spus Zaharia cântărețului, potrivit evz.ro.

ADVERTISEMENT