Life

Cine este Gina Bradea, una dintre bucătăresele apreciate pe Youtube. Rețetele sale sunt încercate des

Cine este Gina Bradea, una dintre cunoscutele bloggerițe culinare de pe Youtube. Bucătăreasa are printre cele mai urmărite rețete.
03.10.2022 | 18:36
Cine este Gina Bradea una dintre bucataresele apreciate pe Youtube Retetele sale sunt incercate des
Cine este Gina Bradea, una dintre cunoscutele bloggerițe de pe Youtube. Bucătăreasa are printre cele mai urmărite rețete. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este persoana care deține blogul intitulat Poftă bună. Este una dintre bucătăresele apreciate pe Youtube și ale cărei rețete sunt încercate des de gospodinele din România, dar și din alte colțuri ale lumii.

Cine este Gina Bradea, una dintre cunoscutele bloggerițe de pe Youtube. Bucătăreasa are printre cele mai urmărite rețete

Gina Bradea scrie de ani buni pe un blog culinar, unde le prezintă tuturor preparatele pe care le gătește. Are numeroase rețete de conserve de toamnă și bunătăți de tot felul, de la deserturi până la ciorbe și fripturi.

ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de pe Youtube, dar despre care se cunosc puține aspecte despre viața privată. A crescut în Galați, mama sa fiind moldoveancă, în timp ce tatăl este de origine din Dobrogea.

Are 55 de ani și este născută în zodia Săgetător. Gina Bradea și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă de la o vârstă foarte fragedă, dar avea să meargă la Colegiul Economic și de Drept Administrativ din Galați, profilul Alimentație Publică.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după mai mulți ani, bucătăreasa a făcut o facultate în acest sens și a absolvit la profilul Management General. De-a lungul timpului a urmat numeroase cursuri în diferite domenii și abia mai târziu s-a angajat într-un restaurant.

Potrivit blogului personal, Gina Bradea a încercat mai multe meserii de la ospătar, la bucătar, cofetar sau barman. Salariul mic a făcut-o să lucreze apoi la Aprovizionare într-o uzină din Galați și ulterior a plecat în Italia alături de soțul său.

ADVERTISEMENT

În străinătate a avut mai multe posturi în management, dar a decis până la urmă să revină definitiv în România. În altă ordine de idei, femeia mărturisește că este pasionată de citit, muzică clasică, călătorii și flori. În plus, adoră copiii.

De asemenea, în plan personal bucătăreasa de pe Youtube este căsătorită de ani buni cu un bărbat pe nume Doru și este mama a doi copii: Gabi și Diana.

ADVERTISEMENT

Cine este Gina Bradea, cea care deține canalul Poftă bună

Gina Bradea este persoana care se ”ascunde” în spatele canalului de pe Youtube intitulat Poftă bună cu Gina Bradea. Bucătăreasa are numeroase rețete culinare, dar și alte site-uri de socializare unde ține legătura cu comunitatea sa.

Blogul reprezintă activitatea care o bucură cel mai mult pe femeie, asta și pentru că are parte de o susținere foarte mare din partea partenerului de viață cu care este căsătorită de peste 25 de ani.

ADVERTISEMENT