Life

Cine este Gina Felea de la iUmor. Anca Dinicu și Mihai Bendeac, sărut pe scena Antena 1

28.04.2021 | 22:46
Cine este Gina Felea de la iUmor Anca Dinicu si Mihai Bendeac sarut pe scena Antena 1
Cine este Gina Felea de la iUmor. Anca Dinicu și Mihai Bendeac, sărut pe scena Antena 1. Sursa foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Gina Felea și-a făcut apariția în ediția din această seară iUmor pentru a face senzație, însă Mihai Bendeac nu a mai putut rezista și a avut loc un sărut între el și invitata specială a emisiunii de divertisment. 

Blonda a făcut un adevărat spectacol pe scenă și stârnit hohote de râs din partea celor trei jurați. Înainte să-și facă apariția pe scenă, Bendeac a crezut că invitata va fi o femeie minionă care îi va schimba viața, însă surpriza a fost una și mai mare.

ADVERTISEMENT

Anca Dinicun este cea care o interpretează pe îndrăgita Gina Felea, personaj creat de însuși Mihai Bendeac în serialul „Băieți de oraș”, care a fost difuzat pe Antena 1.

Cine este Gina Felea de la iUmor. Anca Dinicu și Mihai Bendeac, sărut pe scena Antena 1

„Îmi va schimba viața și o să mă căsătoresc. Fiți atenți cum se schimbă viața unui om”, a spus Mihai Bendeac înainte să vadă cine își face apariția pe scena de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Gina Felea a venit în fața juraților cu glumele ei specifice, care au stârnit numai hohote de râs din partea juraților, încântați să vadă că ea este cea care i-a onorat cu prezența.

Mihai Bendeac este mândru de personajul pe care l-a creat dar și de interpreta acestuia, Anca Dinicu, care a reușit să-i ofere Ginei Felea un farmec aparte și un umor de neegalat.

ADVERTISEMENT

„Roby, treci acasă, termină cu prostiile”, i-a spus Gina lui Mihai Bendeac atunci când l-a văzut alături de colegii lui de la masa juriului, Delia Matache și Cheloo.

De altfel, aceasta s-a legat de toți jurații și a făcut glume la adresa mai multor vedete și persoane publice din showbiz-ul românesc. „Apropo, am vorbit cu o fostă de-a ta, Cheloo. Asta a zis că tu ești doar rău”, i-a transmis aceasta cântărețului.

ADVERTISEMENT

La sfârșit, Gina Felea i-a cerut lui Mihai Bendeac un autograf pe cartea scrisă de el, după care cei doi s-au sărutat chiar în fața celorlalți jurați și a spectatorilor, urmând ropote de aplauze.

Mihai Bendeac și Gina Felea s-au sărutat la iUmor
Mihai Bendeac și Gina Felea s-au sărutat la iUmor. Sursa foto: capturi Antena 1

„Doamnelor și domnilor, vă anunțăm că s-s produs și sărutul lui Mihai Bendeac”, a anunțat prezentatorul Dan Badea.

„Bă, tre să spun o chestie. Anca este un animal de scenă prin excelență”, a spus Mihai Bendeac despre interpreta Ginei Felea.

Și Cheloo este de părere că Anca Dinicu este o actriță foarte bună: „Anca rules! Este de departe actrița mea preferată din generația nouă. Tot respectful meu”.

Anca Dinicu a debutat alături de Stela Popescu

La vârsta de opt ani, Anca Dinicu a jucat într-o emisiune de la Televiziunea Națională, alături de regretata actriță Stela Popescu, despre care își amintește cu nostalgie. În vârstă de 31 de ani, interpreta Ginei Felea a jucat în mai multe piese de teatru de-a lungul carierei și în mai multe emisiuni și seriale de televiziune.

Vedeta a apărut și în serialul „Narcis: iubiri nelegiuite”, apoi într-una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment, „În puii mei”, urmând să joace rolul Ginei Felea în „Băieți de oraș”.

Pe Stela Popescu și-o amintește ca fiind o actriță de excepție și o persoană foarte caldă, dar a avut ocazia să întâlnească și alte mari nume ale teatrului și filmului românesc, printre care Anca Sigartău sau Adriana Trandafir.

„Eram mult prea mică să conștientizez cu cine am onoarea să fac schimb de replici. Eu eram nepoata și mă ținea pe genunchi. O fire blândă, o voce caldă și atoateînțelegătoare. Vibra bunătate, prima mea tentativă de a transpune adevăruri a funcționat datorită ei. Emisiunea se numea ‘Pentru dumneavoastră, doamnă!’.

Și întâlnirile cu Adriana Trandafir, Carmen Tănase și Anca Sigartău au contribuit la formarea mea profesională, la consolidarea personalității artistice și, ce este mai important, la stabilirea unor contacte umane prețioase”, a declarat Anca Dinicu în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT