News

Cine este grefiera din Iași care s-a sinucis! Era plină de datorii

24.05.2019 | 12:25
O grefieră din Iași s-a sinucis, în cursul zilei de vineri

O grefieră care lucra la Curtea de Apel din Iași s-a sinucis în cursul zilei de vineri dimineața. Femeia, Ana J, în vârstă de 53 de ani, s-a aruncat de la etajul doi al clădirii în care lucra. Femea a lăsat un bilet de adios.

Grefiera din Iași era îngropată în datorii

Grefiera

care s-a sinucis în această dimineață era cunoscută drept o femeie discretă, care nu a avut niciodată probleme. Ce nu se știa până acum este faptul că, Ana J. avea numeroase datorii la bănci. Conform declarației de avere, femeia făcuse cinci împrumuturi la bănci, unul în  anul 2007, iar ultimele patru în urmă cu doi ani, în 2017.

Grefiera s-a aruncat de la etajul doi al clădirii în care lucra. Echipajul care s-a deplasat la fața locului a încercat să-i salveze viața femeii, dar din păcate aceasta a decedat la scurt timp după ce a fost transportată la spitalul “Sfântul Spiridon”, din Iași.

Anchetatorii au găsit în buzunarul grefierei un bilet de adios în care scria că are probleme și multe neregului la locul de muncă. Din păcate, femeia a lăsat în urma sa un copil.

Sinucidere la Curtea de Apel Iași. O femeie s-a aruncat de la etaj
O grefieră din Iași s-a sinucis, în cursul zilei de vineri

Administratorul unei clădiri de birouri găsit mort

Administratorul casei de avocatură ,,Mușat și Asociații”, cu sediul în zona Aviatorilor, a fost găsit spânzurat în sala de ședință. Acesta a lăsat un bilet de adio, așadar moartea este catalogată ca fiind sinucidere. Bărbatul avea 59 de ani și se pare că tot problemele de la locul de muncă l-au determinat să recurgă la acest gest.

Un alt caz de sinucidere mai este și cazul procuroarei generale Ramona Bulcu (53 de ani). Aceasta s-a aruncat de la etajul 5, de la o înălțime de 20 de metri, al Parchetului General și a recurs la acest gest după ce a suferit o depresie severă în urma demiterii din funcția de procuror de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.