Life

Cine este Herve Camilleri, bărbatul de care Rona Hartner divorțează. Secretele afaceristului francez

14.05.2021 | 13:28
Cine este Herve Camilleri barbatul de care Rona Hartner divorteaza Secretele afaceristului francez
Herve Camilleri și Rona Hartner s-au despărțit. Foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Cine este Herve Camilleri, bărbatul de care Rona Hartner se separă? Îți prezentăm câteva lucruri neștiute despre el!

Herve Camilleri și Rona Hartner au fost împreună pentru mai bine de trei ani, însă căsnicia lor nu a mai funcționat în ultima vreme, după cum artista a mărturisit într-o emisiune de televiziune.

ADVERTISEMENT

Herve Camilleri este un om de afaceri francez cunoscut și sub numele DJ HMJ, Fostul partener al Ronei se ocupă, pe lângă muzică, de îngrijirea animalelor.

Herve Camilleri, DJ și afacerist preocupat de soarta animalelor

Acesta deține firma Monsieur Herve Camilleri care ajută animalele fără adăpost, potrivit site-ului societe.com. Căsătoria cu Rona nu a fost prima din viața lui Herve.

ADVERTISEMENT

La fel ca muziciana, acesta a mai fost însurat o dată, cei doi divorțând de foștii lor parteneri în urmă cu aproape un deceniu. Celebrul DJ în vârstă de 43 de ani cu origini siciliene este stabilit în Franța, acolo unde locuiește de o bună perioadă și Rona.

Cei doi au făcut nunta la București, în luna octombrie a anului 2019, deși erau de ceva mai multă vreme împreună. Au trecut testul rezistenței în doi și s-au decis după aproape doi ani că trebuie să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Au mai trecut doi ani până să își dea seama că au făcut o greșeală căsătorindu-se. Omul despre care Rona Hartner vorbea de fiecare dată cu sclipire în ochi s-a transformat într-un simplu prieten.

Herve Camilleri și Rona nu mai sunt împreună de aproape două luni și nu au petrecut nici sărbătorile pascale împreună, semn că relația lor a fost destul de compromisă.

ADVERTISEMENT

Cântăreței îi era frică să se îndrăgostească de el, iar timpul i-a dat dreptate

Pe lângă pasiunea pentru muzică și frumusețea artei în general, pe cei doi i-au unit decepțiile pe care le-au suferit în dragoste. S-au înțeles din priviri de cum s-au văzut, însă visul lor s-a terminat.

Rona a mărturisit într-un interviu pentru Formula AS că îi era frică să se îndrăgostească, tocmai de teama de a nu fi din nou dezamăgită, căci a avut destul ghinion în dragoste.

„Îmi era şi frică să simt altceva pentru el, mai ales pentru că eu, de la atâtea decepţii sentimentale, am avut ani şi ani inima frântă şi închisă. Închisă cu o poartă pe care o simt încă prezentă uneori, o poartă care îmi apără sufletul şi care se în­tredeschide doar foarte puţin.

Dar zilele treceau şi, recunosc, de­veneam din ce în mai dată peste cap de prezenţa lui. Simţeam că mă îndrăgostesc, dar nu voiam să rămân la nivel de dragoste, voiam să-l iubesc”, spunea Rona Hartner în urmă cu ceva timp pentru publicația mai sus menționată.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: