Life

Cine este îndrăgitul actor român care vrea să renunțe la carieră pentru religie. Cum a ajuns pe acest drum

02.04.2021 | 18:28
Cine este indragitul actor roman care vrea sa renunte la cariera pentru religie Cum a ajuns pe acest drum
ADVERTISEMENT

Un actor cunoscut a luat o decizie radicală și a renunțat la cariera din lumina reflectoarelor pentru religie, în urma unui accident care l-a marcat pentru totdeauna. În cadrul unei emisiuni, acesta a vorbit despre decizia lui și cum se simte la momentul actual. 

Această veste a șocat o țară întreagă, mai ales că este vorba de un actor destul de apreciat în lumea filmului. Mai mult, acesta a cochetat și cu muzica populară, fiind foarte priceput în acest domeniu. A interpretat melodiile cunoscute ale marilor artiști, printre care Gică Petrescu sau Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Silviu Biriș, care a preferat să dea actoria pe teologie din cauza unui eveniment marcant. Artistul a explicat care sunt motivele care au stat la baza acestei decizii.

Cine este îndrăgitul actor român care vrea să renunțe la carieră pentru religie. Cum a ajuns pe acest drum

Silviu Biriș a declarat că se simte mult mai bine acum și că decizia de a lăsa actoria a fost cea mai bună. A ales să-l slujească pe Dumnezeu în urma unui accident care l-a afectat profund în trecut, însă acum a reușit să treacă peste acest impas cu ajutorul credinței.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns să fac teologie în urma unui accident. A fost un accident, un moment care a trecut, mulțumesc lui Dumnezeu, un moment pe care l-am considerat o înfrângere, dar nu a fost așa. Nu era un moment de viață și moarte, poate moarte sufletească.

Poți să fii într-o relație, dacă tot ați întrebat, otrăvită, dacă tot zic unii, pot să-ți pierzi îți sufletul. Poți să ajungi la crimă”, a declarat Silviu Biriș în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Silviu Biriș: „Mi-am regăsit bucuria, veselia”

Actorul consideră că și-a regăsit fericirea de altădată și că nu este bine să ne punem speranțe în oamenii din jurul nostru și despre dezamăgire.

„Mi-am regăsit bucuria, veselia. Și înainte, eram o persoană veselă, însă de multe ori o făceam și gratuit. Dezamăgirea este tot din cauza noastră, deoarece de multe ori ne punem speranțe în cei din jurul nostru, dar sunt și ei oameni. Ei pot să meargă cu noi până într-un punct sau pot să-și revină.

ADVERTISEMENT

Noi îi urcăm pe un piedestal. Îi urcăm și judecăm după imagini. Nu știm ce este în sufletul lor, nu știm cu ce se luptă, nu-l luăm acasă. Ne mai scapă câte o înjurătură, mai bociferăm împotriva anumitor restricții, nu știm, de fapt, care este economia lui Dumnezeu. Ce va avea cu noi, ce va fi”, a mai spus Silviu Biriș.

ADVERTISEMENT
Tags: