News

Cine este Ioana Marcu, iubita înşelată de Ciprian Marica. Era prietenă cu amanta Ana Muntean! Cele două s-au pozat chiar la hotelul unde Marica a fost prins de soţul înşelat

29.04.2020 | 23:55
Cine este Ioana Marcu iubita inselata de Ciprian Marica Era prietena cu amanta Ana Muntean Cele doua sau pozat chiar la hotelul unde Marica a fost prins de sotul inselat
Amanta Ana Muntean, prietenă cu iubita lui Ciprian Marica
ADVERTISEMENT

Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Marcu, femeia care i-a dăruit doi copii, Ciprian Marica nu poate renunța la vechile sale obiceiuri. Fostul atacant al echipei naționale a României a picat în mrejele Anei Muntean, nimeni alta decât nora lui Florin Muntean, fostul patron al societății Transgaz.

Cine este Ioana Marcu, femeia care l-a făcut tătic pe Ciprian Marica

Că actualului patron al echipei Farul Constanța i-a plăcut întotdeauna să marcheze în așternuturile celor mai frumoase femei la fel de mult ca în porțile adverse nu mai este un secret pentru absolut nimeni. Cu toate acestea, mulți dintre cei care îl cunosc s-au declarat șocați de gestul său, având în vedere că se bucură deja de tot ce își poate dori un bărbat.

ADVERTISEMENT

Are alături o femeie superbă, proaspăt absolventă a Facultății de Medicină, care i-a dăruit primul copil la începutul lunii noiembrie 2016. Nu a durat mult și Ioana Marcu a adus pe lume cel de-al doilea băiețel al cuplului și, în ciuda sarcinilor survenite la un interval de timp relativ scurt, tânăra blondină sucește mințile tuturor fanilor din mediul online grație formelor sale de invidiat.

Ciprian Marica și Ioana Marcu au împreună doi băieți minunați. Sursa foto: Facebook
Ciprian Marica și Ioana Marcu au împreună doi băieți minunați. Sursa foto: Facebook

Iubita și amanta s-au fotografiat chiar în hotelul adulterului

Dezvăluit abia acum, adulterul cu pricina s-a consumat în august 2019 într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca, Ciprian Marica fiind prins în fapt chiar de soțul noii sale cuceriri, Florin Muntean. În imaginile date publicității recent se poate observa cum fostul fotbalist încearcă inițial să scape din mâinile „încornoratului”, iar mai apoi, face tot ce-i stă în putință să-l calmeze.

ADVERTISEMENT

Iar asta nu e tot, pentru că în mediul online a fost publicată o fotografie care o surprinde pe Ioana Marcu, mama copiilor lui Marica alături de femeia care și-a făcut loc în așternuturile fostului internațional român. Ba mai mult, din ultimele informații, se pare că imaginea a fost făcută chiar în hotelul din Cluj în care cei doi amanți au dat frâu liber pasiunii, la un eveniment, cele două fiind prietene.

Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut natural între noi. Ioana a terminat anul acesta Facultatea de Medicină şi făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut. Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva…

Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu. Nu cred că un act schimbă datele problemei sau lucrurile.

ADVERTISEMENT

Trăim foarte bine şi nu avem nicio problemă. Familia mea e în siguranţă şi aşa, nu trebuie să se simtă în siguranţă în spatele unui act. Eu nu cred în reguli. Atâta timp cât noi suntem bine aşa, nu înţeleg de ce un act ar trebui să schimbe lucrurile sau i-ar da o siguranţă în plus. Şi, repet, la noi în familie nu s-a discutat asta, nu s-a pus problema”, dezvăluia Ciprian Marica într-un interviu acordat recent în momentul în care a fost întrebat despre femeia care i-a dăruit doi copii.

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
Exclusiv: Victima lui Guru Bivolaru, detalii despre coșmarul prin care a trecut
Exclusiv: Victima lui Guru Bivolaru, detalii despre coșmarul prin care a trecut
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport!...
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport! Ți se face pielea de găină!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!